ASA se destramă. După Stanciu la ACS Poli, Narcis Răducan e în discuții să fie numit președinte la FC Voluntari

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 May. 2015, 16:24 Actualizat: 25 May. 2015, 16:36 Liga 2
ASA se destramă.  După Stanciu la ACS Poli, Narcis Răducan e în discuții să fie numit președinte la FC Voluntari

Odată cu preconizata pierdere a titlului, ASA Târgu Mureș pare să se destrame. Semnalele erau clare încă de acum câteva luni, mulți fiind de părere că, dacă Ndoye&Co nu vor lua titlul, echipa va avea o soartă apropiată de a Unirii Urziceni.

Primul semnal că la club sunt probleme a fost reprezentat de plecarea lui Daniel Stanciu, care a revenit la Timișoara, de data aceasta din postura de director sportiv al lui ACS. Dar nu doar Stanciu pleacă de la ASA, ci și Narcis Răducan, astfel că din punct de vedere al conducerii formația din Târgu Mureș pare a fi în acest moment decapitată.

Lui Răducan îi expiră contractul cu ASA și nu ia în calcul să și-l prelungească, în acest moment fiind în discuții avansate pentru preluarea funcției de președinte al Voluntariului, au declarat pentru ProSport surse apropiate de gruparea ilfoveană. Echipa nou-promovată în Liga 1 pare a avea ambiții mari încă de la sezonul de debut pe prima scenă fotbalistică din România, iar proiectul i se pare extrem de tentant fostului mijlocaș.

Acesta a purtat deja mai multe discuții cu primarul Pandele și, foarte probabil, la finalul stagiunii vor ajunge la un consens. Dincolo de proiectul ambițios care i-a fost prezentat, Răducan va avea ocazia să stea astfel mai aproape de familie și de businessul pe care îl are în București.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 May. 2015, 16:24 Actualizat: 25 May. 2015, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă