Așa au decurs ultimele antrenamente ale lui Octavian Benga la Viitorul Pandurii: a coordonat un lot de 15 jucători, dintre care cinci portari. Pe cine intenționează gorjenii să numească nou ”principal”

Răzvan STÎNGĂ 12 Jan. 2022, 16:36 Liga 2
Așa au decurs ultimele antrenamente ale lui Octavian Benga la Viitorul Pandurii: a coordonat un lot de 15 jucători, dintre care cinci portari. Pe cine intenționează gorjenii să numească nou ”principal”

Până să rezilieze contractul cu Viitorul Pandurii, antrenorul Octavian Benga a condus două antrenamente ale gorjenilor în acest an, unul la reunire, luni, iar al doilea marți seară, chiar când s-a produs ruptura dintre el și conducere. Poate că în despărțire a contat și lotul pe care l-a avut la dispoziție în startul de an.

Viitorul Pandurii, lot format din doar 15 fotbaliști 

Viitorul Pandurii nu a comunicat absolut nimic în ceea ce privește reluarea antrenamentelor, dar din presa locală am aflat că echipa are în acest moment un lot format din 15 jucători. Dintre aceștia, doar nouă sunt fotbaliști de câmp, iar cinci sunt portari, conform Pandurul.

Cei cinci portari sunt Bogdan Eftimie, Bogdan Moga, Robert Geantă, Nicușor Grecu și Alexandru Krupenschi, iar printre jucătorii de câmp, cum nu sunt prea multe informații, se numără Gabriel Caba, singurul transfer al Viitorului Pandurii de care s-a aflat.

Eugen Trică, pe lista Viitorului Pandurii 

În aceste zile, Viitorul Pandurii caută un înlocuitor pentru Octavian Benga, iar printre numele aflate pe listă se află Eugen Trică, fostul ”principal” al gorjenilor chiar în acest sezon, în etapele 8-13. Miercuri, antrenorul a ajuns la Târgu Jiu pentru discuții cu patronul clubului din Gorj, Nicolae Sarcină.

  • Echipa gorjeană a fost antrenată în acest sezon de Cristian Lupuț (etapele 1-7), Eugen Trică (8-13), Alexandru Ciobanu (14-interimar) și Octavian Benga (15-16) și este, alături de Dunărea Călărași, cea care a schimbat de cele mai multe ori în acest sezon de Liga 2 pe banca tehnică.

Viitorul Pandurii, duel cu Ripensia în primul meci din 2022, din Liga 2

Viitorul Pandurii este abia pe locul 15 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 20 de puncte după 16 etape. Planurile clubului se îndreaptă către sezonul următor, pentru că în a doua parte a întrecerii se dorește conturarea unei formații promițătoare pentru stagiunea 2021-2022, strategie decisă în mandatul lui Octavian Benga.

În sezonul regular, Viitorul Pandurii mai are trei meciuri: cu Ripensia, pe teren propriu, cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Foto: Justinel Stăvaru/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/roberto-bodea-a-semnat-de-doua-ori-degeaba-cu-viitorul-pandurii-e-poate-ceva-unic-in-fotbal-cum-si-a-luat-teapa-portarul-de-la-nicolae-sarcina-19215593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/12-echipe-din-liga-2-n-au-mutat-pe-banca-tehnica-in-acest-sezon-sunt-insa-sase-care-au-fost-devoratoare-de-antrenori-o-practica-tot-mai-des-intalnita-in-fotbalul-romanesc-19214899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cornel-sfaiter-prezentat-oficial-la-poli-iasi-sunt-omul-caruia-ii-place-sa-construiasca-este-o-provocare-pentru-mine-si-sunt-convins-ca-putem-construi-un-proiect-frumos-la-iasi-19216159

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Jan. 2022, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă