„Arbitrul Istvan Kovacs trebuia să se recuze!”

28 Sep. 2008, 18:00 Liga 2

Decizia arbitrului de a-l elimina pe juniorul Sorian încă din minutul 3 al partidei susținută sâmbătă de Liberty la Arad, l-a determinat pe președintele clubului orădean să se adreseze direct președintelui FRF, Mircea Sandu. La finalul partidei observatorul FRF, Florin Bătrânu, a confirmat că juniorul Sorian a fost eliminat foarte ușor, faultul fiind cel mult de cartonaș galben.
Ulterior a ieșit la iveală faptul că arbitrul Kovacs nu este străin de Arad și în special de echipa ACU. „Este absolvent al Universității „Aurel Goldiș” din Arad, Facultatea de Educație Fizică și Sport, iar în prezent este înscris la Masterat tot la Universitatea arădeană, cea care patronează și echipa de fotbal ACU”, a declarat Gigi Alexandrescu.
Mai mult, se pare că și președintele clubului arădean, Geta Onu, a încercat să pună presiune pe arbitru declarând în presă că l-a invitat special pe președintele CCA, Gheorghe Constantin, să fie prezent la meciul de la Arad acuzând voalat că Liberty că este ajutată de arbitri.

Am încercat să-l contactez pe președintele CCA, Gheorghe Constantin, dar nu am reușit, la fel și pe președintele FRF, Mircea Sandu, pentru a le comunica cele întâmplate. În acestă situație am redactat un Memoriu pe carte și mâine (azi – n.a) îl voi expedia prin fax la București solicitând cercetarea acestui caz și să ni se comunice în scris la ce concluzie s-a ajuns. Chiar și în situația în care CCA nu a cunoscut situația lui Kovacs, acesta trebuia să se recuze imediat ce a aflat că a fost delegat la meciul echipei ACU”, a afirmat președintele clubului orădean, Gigi Alexandrescu.

Ioan Sferlea

 

28 Sep. 2008, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă