„Arbitrul a greșit!”

03 Mar. 2009, 16:50 Liga 2

Contactat telefonic de către www.liga2.ro, atacantul Concordiei Chiajna , Laurențiu Diniță, a detaliat dubioasa fază din careul ploieștenilor, rămasă fără nicio sancțiune din partea centralului de la partida de sâmbătă cu FC Ploiești și totodată cele două eliminări de la finalul meciului.

A fost penalty? Se impunea cartonaș roșu?
Cu mâna pe inimă și fără nicio rezervă , mărturisesc că da. A fost un fault dur, de cartonaș roșu, pentru că rămăsesem singur cu portarul . Era normal să se dicteze penalty, dar arbitrul nici măcar cartonaș galben n-a dat. La finalul meciului, le-a motivat conducătorilor că am simulat și am lovit mingea pe lângă, dar mi se pare o prostie să spui asta, din moment ce eram față în față cu o ocazie mare de gol. Cum să dau pe lângă? Prostii.

Consideri că arbitrajul a fost în defavoarea voastră?
Sincer, da. Cred că arbitrul n-a măsurat echipele de la egal la egal. Lui Dragoș (n.r Pătru), primul coleg eliminat, când s-a dus să bată aut-ul, i-a spus să n-o facă, deoarece erau două mingi în teren. Și apoi i-a dat cartonaș roșu pentru tragere de timp. Păi cum vine asta? Îi spui să aștepte și apoi îl dai afară?! Iar pe Ștefan Pop, l-a pedepsit tot pentru același motiv. În regulament nu scrie că trebuie să faci sprint ca să bați un aut, iar el chiar era pe punctul să degajeze mingea. Să nu mai vorbim de cele cinci minute de prelungire, care au fost exagerat de multe. Dar ce mai contează asta? Și cu ‘sprijinul’ lui și tot am câștigat. Pentru noi asta contează, că am obținut cele trei puncte și ne motivează să jucăm și mai bine în meciul cu Dinamo II.

Ești autorul unui superb gol. Ce-ai simțit când ai văzut mingea în plasă?

Nici eu nu m-am așteptat să marchez așa frumos. Pur și simplu am nimerit-o. Dedic reușita tuturor suporterilor care ne susțin meci de meci.

S-a relansat competiția pentru promovare prin prisma ultimelor rezultate?
Se îngroașă gluma acolo sus. În afară de Ceahlăul care s-a distanțat la cinci puncte, următoarele echipe sunt la egalitate și lupta va fi foarte strânsă.  Pentru Progresul nu cred că mai există salvare, dar noi ne preocupăm numai de jocul nostru. I-am promis domnului primar, Mircea Minea că ne vom strădui să obținem un loc cât mai sus în clasament, chiar să punem și noi probleme la promovare, așa că muncim să ne ținem de cuvânt.

Planuri de viitor?
Niciunul. Mă simt excelent aici. Chiajna e a doua mea familie. Nici nu mă gândesc să plec în altă parte, nici măcar în prima ligă. Dacă vroiam asta, nu mai părăseam Liga I. E drept, că Steaua va rămâne în sufletul meu, pentru că acolo am trăit cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, dar nu pot decât să o susțin cu toată inima.
 

Articol scris de Corina Mlădinoiu
 

03 Mar. 2009, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă