Apar oferte pentru jucătorii Oțelului. Daniel Florea ar putea ajunge și el la echipa unde sunt doriți mai mulți gălățeni

Apar oferte pentru jucătorii Oțelului.** Daniel Florea ar putea ajunge și el la echipa unde sunt doriți mai mulți gălățeni

În urma suspendării activității echipei de seniori până pe 25 februarie, jucătorii de la Oțelul Galați au fost anunțați că pot să-și depună cereri de reziliere a contractelor, care să fie supuse aprobării Adunării Creditorilor pe 1 februarie și astfel să poată pleca la alte echipe.

Una dintre destinații pentru o parte dintre fotbaliști ar putea fi FC Delta Dobrogea Tulcea, echipă din Liga a III-a, unde președinte este Cristian Munteanu, cel care a fost manager sportiv la Oțelul până în urmă cu aproape două luni, iar antrenor principal este Tibor Selymes, fost și el la Oțelul în prima parte a sezonului trecut.

Primul care a trecut Dunărea cu bacul a fost preparatorul fizic Ionel Tămășanu, acesta ajungând încă de marți în staff-ul tehnic al echipei tulcene. De asemenea, antrenorul Daniel Florea este dorit acolo ca secund al lui Selymes. „I-am făcut o ofertă deocamdată doar verbal, așteptăm să-și rezilieze contractul cu Oțelul”, a confirmat Cristian Munteanu.

Totodată, acesta a confirmat că-și dorește la Delta și o parte dintre jucători. „Suntem la nivel de discuții cu cinci dintre jucătorii Oțelului, așteptăm și în cazul lor decizia Adunării Creditorilor. În principiu, eu aș vrea să-i luăm doar sub formă de împrumut până în vară. Să rămână jucătorii Oțelului, poate se întâmplă vreun miracol și se redresează situația clubului”, a precizat Munteanu.

Jucătorii cu care tulcenii au purtat discuții preliminare sunt portarul Grecu (împrumutat de la CSMS Iași, club care și-a dat acordul pentru trecerea la Delta), fundașii Cojoc și Asanache, mijlocașii Dajbog și Stoian, plus atacantul Chipirliu.

În Liga a III-a, Seria a 2-a, FC Delta Dobrogea Tulcea este pe locul secund, cu două puncte în urma liderului, Juventus București, și are ca obiectiv promovarea în eșalonul secund.

Un alt club din Liga a III-a s-a arătat interesat de jucători de la Oțelul, Metalosport, astfel că unii dintre fotbaliști ar putea rămâne în Galați.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă