Antrenorul Daciei Unirea e nesigur de viitorul echipei. „Ce ne va rezerva ziua de mâine, nu se știe. Nu se mișcă nimic”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2017, 12:53 Liga 2
Antrenorul Daciei Unirea e nesigur de viitorul echipei.**

În acest weekend, în Liga a 2-a este programată etapa a 25-a, însă în această rundă Dacia Unirea va sta și, cu toate acestea, nu poate pierde locul al optulea pe care îl deține în acest moment. Jucătorii vin la antrenamente până sâmbătă, duminică au liber, apoi, de luni, reîncep pregătirile pentru partida de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, care va avea loc pe 25 martie.

„În această săptămână au fost antrenamente de refacere, mai puțin joi, când am dat teste fizice. Sâmbătă, fotbaliștii care sunt pe listă vor evolua la echipa de Liga a IV-a, la echipa secundă. Terenul de la Municipal este bun, să demonstreze că merită încrederea pe care le-am acordat-o. Ce să mai spun, atâta timp cât contractele sunt în vigoare, jucătorii sunt profesioniști și se pregătesc. Ce ne va rezerva ziua de mâine, nu se știe. Nu se mișcă nimic, așteptăm și noi să vedem ce se va întâmpla cu echipa. Dacă vom continua sau nu în Liga a 2-a”, a declarat, pentru Obiectiv, antrenorul Alin Pânzaru.

Tehnicianul echipei brăilene are totuși un motiv de satisfacție datorat faptului că are întreg lotul valid. „Ne pregătim în efectiv complet pentru partida cu Chindia din etapa următoare, din punct de vedere sportiv suntem bine”, a mai spus Pânzaru.

Vă reamintim că zilele trecute, Florin Cârligea, principalul finanțator al echipei, a anunțat că închide robinetul sponsorizării fotbalului, în contextul în care contribuția publică la bugetul echipei a fost cu mult sub promisiuni.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 17 Mar. 2017, 12:53 Liga 2
Pe aceeași temă