Antonio Sefer nu e îngrijorat de eșecul cu Dinamo și aprinde imaginația fanilor rapidiști. Mijlocașul promite că ”jocul va deveni mai bun cu fiecare antrenament” și echipa va conta în lupta la promovare

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 06 Jun. 2020, 14:41 Actualizat: 06 Jun. 2020, 15:08 Liga 2
Antonio Sefer nu e îngrijorat de eșecul cu Dinamo și aprinde imaginația fanilor rapidiști. Mijlocașul promite că ”jocul va deveni mai bun cu fiecare antrenament” și echipa va conta în lupta la promovare

Rapid a trecut deja peste un cantonament de două săptămâni și un meci amical, cu Dinamo, iar premisele pentru reluarea Ligii 2 sunt pozitive, din partea staffului și a jucătorilor. Antonio Sefer (20 de ani), de exemplu, crede că echipa lui va arăta foarte bine încă de la primul meci în play-off, întrucât modul în care s-a lucrat a fost foarte intens, iar el și colegii săi vor fi în formă maximă la debut.

Acum, Rapid începe să se obișnuiască din nou cu antrenamentele în grup, iar acest lucru va ajuta mult jocul echipei, iar relațiile de joc vor fi mai legate, a spus Sefer. Mijlocașul a precizat că Dan Alexa a lucrat foarte bine cu ei, iar asta se va vedea în turneul de promovare în Liga 1.

”Din punct de vedere fizic sunt convins că vom fi pregătiți până la startul play-off-ului. La cum a lucrat mister (n.r. – Dan Alexa) cu noi până acum, vom fi la sută la sută și din punct de vedere mental, emoțional și tactic, deși mai este puțin timp până la reluare. Jocul nostru va deveni mai bun cu fiecare antrenament”, a declarat Antonio Sefer pentru DigiSport.

Antonio Sefer, despre amicalul cu Dinamo: ”La modul cum a decurs jocul, nu cred că s-au văzut diferențe între noi și ei”

Chiar dacă a pierdut amicalul cu Dinamo, scor 0-1, iar Daniel Pancu nu era foarte mulțumit de modul în care a arătat echipa, Antonio Sefer nu este la fel de sceptic. Fotbalistul de 20 de ani a scos în evidență faptul că din teren diferența de valoare nu s-a văzut mai deloc, iar ”câinii” nu au fost cu mult peste echipa sa, deși evoluează în Liga 1. Diferența s-a făcut doar la faza în care Dinamo a marcat singurul gol al meciului.

”Senzația când am intrat pe gazon a fost una extrem de plăcută. Am simțit că viața mea a prins culoare din momentul în care am pășit pe iarbă. Pauza a fost grea și lungă, ceva ce nu am mai experimentat până acum. Sunt foarte bucuros că am început să jucăm fotbal din nou.

Mă așteptam să resimt mai puternic șocul efortului, dar surpinzător, corpul meu a reacționat pozitiv și cumulat cu bucuria revenirii a fost o experiență plăcută. Îmi pare rău că nu am câștigat pentru că mister (n.r. – Dan Alexa) ne-a motivat foarte bine și am pregătit meciul la victorie. La modul cum a decurs jocul, nu cred că s-au văzut diferențe între noi și ei. Au jucători cu experiență, dar la modul în care au decurs fazele de joc nu știu dacă noi am părut o echipă de Liga 1 sau ei de Liga 2. Experiența lui Perovic și-a spus cuvântul la momentul golului”, a mai precizat Antonio Sefer.

Rapid va avea de tras pentru promovarea în Liga 1 la finalul sezonului. Play-off-ul va începe, potrivit Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal, la începutul lunii iulie, pe 4, și se va termina în prima zi a lunii august. Va alinia primele cele mai bune șase echipe, conform clasamentului, iar Rapid va intra în acest turneu de pe ultimul loc. S-a decis înjumătățirea punctelor, astfel că echipa din Giulești va porni cu 19 puncte, tot atâtea câte au și următoarele două echipe care o devansează, Petrolul și Campionii FC Argeș. Diferența față de locurile 2 și 3, CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele, este de un singur punct, iar față de liderul UTA Arad, de șase puncte.

Foto: FC Dinamo București și FC Rapid 1923 

 

 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 06 Jun. 2020, 14:41 Actualizat: 06 Jun. 2020, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă