Andrea Compagno, one-man show! Italianul a făcut diferența în ”FC U” Craiova – CS Mioveni: ”Suntem aproape de Liga 1.” Ce a spus de posibilul derby din Bănie de sezonul următor, cu Universitatea Craiova

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2021, 13:43 Liga 2

Atacantul italian Andrea Compagno a fost omul revenirii pentru U Craiova 1948 în confruntarea cu CS Mioveni, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2. A egalat la 1, iar apoi a pasat decisiv pentru 2-1. În final, oltenii au câștigat partida cu 4-2 și au făcut un nou pas important pentru promovarea în Liga 1.

Andrea Compagno: ”Mai avem nevoie de câteva puncte și vom promova” 

Chiar dacă adversarii îi văd deja în prima divizie, vezi și declarațiile lui Alexandru Pelici și Ștefan Blănaru chiar la finalul jocului de pe ”Ion Oblemenco”, oltenii încearcă să nu se entuziasmeze prea tare și așteaptă să acceadă matematic acolo. După ce Eugen Trică a spus asta, i-a venit rândul și lui Andrea Compagno, care a evidențiat importanța următoarelor patru meciuri.

”E o victorie foarte importantă, contra unei echipe bune. Noi am fost mult mai buni și am fost montați să câștigăm. Nu e însă totul rezolvat în privința promovării. E normal însă să fim fericiți pentru acest succes. Mulți dintre noi suntem departe de familii. Cel mai bun lucru acum e să facem meciuri bune.

Suntem fericiți că suntem aproape de Liga 1. Nu e totul rezolvat, cum am spus, dar mai avem nevoie de câteva puncte și vom promova”, a spus Andrea Compagno la microfonul DigiSport.

Andrea Compagno, nerăbdător să joace derby-ul Băniei cu Universitatea Craiova 

Venit în acest sezon la U Craiova 1948 SA, Compagno a declarat că știe multe despre conflictul cu Universitatea Craiova. El așteaptă și duelurile cu rivala de oraș în sezonul următor, dacă echipa sa va promova.

”Știu că în sezonul următor putem juca împotriva lor. Știu că e o rivalitate mare, sunt aici din iunie, dar știu destul despre istorie, despre ce s-a întâmplat. Contează să promovăm și vom vedea cum va fi meciul cu ei”, a mai declarat Andrea Compagno.

”FC U” Craiova s-a desprins în fruntea play-off-ului Ligii 2 

U Craiova 1948 SA a rămas singura echipă neînvinsă în play-off-ul Ligii 2, după victoria de vineri seară, cu CS Mioveni. În cele șase meciuri, oltenii au adunat patru victorii și două rezultate de egalitate. În acest moment au 49 de puncte, fiind urmați de Rapid, 43 de puncte, și CS Mioveni, 42 de puncte.

În etapa a 7-a, ”FC U” Craiova va juca pe teren advers cu ASU Poli. În tur, echipa lui Eugen Trică s-a impus la limită, cu scorul de 1-0.

Foto: Remus Badea / Mediafax Foto și Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-scapat-de-rastignire-din-partea-fanilor-dupa-ce-a-reusit-primul-succes-cu-asu-poli-in-play-off-nu-prea-sunt-obisnuit-sa-castig-la-ultima-faza-19182216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-abatut-dupa-situatia-tot-mai-grea-de-la-dunarea-calarasi-eu-sunt-solidar-cu-ei-pentru-ca-intr-adevar-e-o-perioada-foarte-lunga-19182210

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-pregateste-terenul-pentru-sezonul-urmator-ilie-stan-dupa-remiza-cu-csm-resita-se-va-lua-o-decizie-in-privinta-clubului-daca-vom-aduce-trei-patru-jucatori-ne-putem-bate-l-19182198

 

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2021, 13:43 Liga 2
Pe aceeași temă