Atacantul transferat de ”FC U” Craiova a fost aproape de Petrolul. Ploieștenii l-au vrut dar ”au apărut anumite probleme și negocierile nu s-au finalizat cu semnarea unui contract”

Andrei PASCU 01 Aug. 2020, 11:14 Liga 2
Atacantul transferat de ”FC U” Craiova a fost aproape de Petrolul. Ploieștenii l-au vrut dar ”au apărut anumite probleme și negocierile nu s-au finalizat cu semnarea unui contract”

Andrea Compagno (atacant, 24 de ani) este unul din transferurile făcute de U Craiova 1948 SA în această vară. Fotbalistul născut la Palermo a venit cu gânduri mari în Bănie și este pregătit să ajute la promovarea în Liga 1 la finalul sezonului următor. Recent, Campagno a recunoscut că a mai avut ocazia să vină în România, dar nu la ”FC U” Craiova, ci la Petrolul. În vara anului trecut, el s-a aflat în cantonamentul organizat de ploieșteni în Turcia, pentru o săptămână. Din precizările sale, echipa care activează în Liga 2 a fost mulțumită de el și chiar s-a intrat în faza negocierilor.

Andrea Compagno: ”Aceste prime zile sunt dificile, oriunde perioada de acomodare este mai grea”

Au intervenit însă anumite probleme legate de contract, iar tranzacția nu s-a mai efectuat. În cele din urmă, Andrea Compagno a rămas la SP Tre Fiori, din San Marino.

Vara trecută am fost cu Petrolul, în Turcia. A fost o săptămână frumoasă dar au apărut niște probleme și negocierile nu s-au finalizat cu semnarea unui contract”, a declarat italianul de 1.94 m pentru Ediție, care a vorbit în cadrul interviului despre principalele sale calități și despre primele antrenamente de la U Craova 1948 SA, sub îndrumarea lui Eugen Trică:

Jocul aerian este punctul meu forte, fiind foarte înalt. Dar, totodată, încerc să îmi ajut echipa printr-un angajament fizic intens, să profit de înălțime, de forță și să pun fundașii adverși în dificultate. Aceste prime zile sunt dificile, oriunde perioada de acomodare este mai grea, însă aici antrenamentele fizice sunt foarte intense, apoi avem meci și după, iarăși pregătire.

Cu toate astea, nimeni nu se ferește, toți dau ce au mai bun în ei pentru că știu că astfel va fi ușurata misiunea din campionat. Sunt multe echipe care trag la promovare și numai cu munca aceasta din perioada de pregătire putem fi gata pentru sezonul regulat”.

În ceea ce privește promovarea în Liga 1 după un singur sezon în eșalonul secund, Andrea Compagno este convins că va fi destul de dificil, pentru că diferența dintre Liga 3 și Liga 2 este una destul de mare, iar pentru o echipă promovată recent se va vedea și mai mult

Avem o misiune, aceea de a promova în prima ligă. Toată lumea trage pentru acest scop iar eu voi fi acolo pentru echipă. Sunt atacant, treaba mea este să înscriu goluri, însă nu vreau statistici personale ci victorii și promovarea. Îmi place acest proiect, îmi plac oamenii implicați în el, vreau să fiu alături de Universitatea Craiova”, a declarat atacantul celor de la ”FC U”.

Andrea Compagno, la a doua experiență în afara Italiei 

Andrea Compagno s-a format la juniorii Cataniei, iar la profesioniști a evoluat pentru mai multe echipe din Italia, precum Due Torri, Pinerolo, Argentina, Borgosesia sau Nuorese. U Craiova 1948 SA este a doua echipă pentru care joacă în afara Italiei, după experiența din San Marino de la Tre Fiori.

Foto: Ediție 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-pe-punctul-de-a-l-pierde-pe-facundo-mallo-fc-u-craiova-l-a-ofertat-pe-fundas-si-i-a-oferit-un-salariu-colosal-pentru-liga-2-exclusiv-19141698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-a-renuntat-la-robert-tudor-la-scurt-timp-dupa-ce-i-a-prelungit-contractul-cu-un-an-fundasul-a-fost-imprumutat-in-liga-3-19141662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-victorie-la-scor-in-primul-amical-al-verii-6-2-cu-cs-hunedoara-sambata-urmeaza-testul-cu-fc-u-craiova-dupa-care-va-organiza-un-cantonament-in-afara-orasului-19141594

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-dina-like-pentru-plecarea-lui-marcel-puscas-de-la-fc-u-craiova-noua-ne-a-facut-doar-rau-si-mie-si-lui-florin-costea-nu-a-ajutat-echipa-prea-mult-19141560

 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Aug. 2020, 11:14 Liga 2
Pe aceeași temă