Ana Maria Prodan vopsită ca Pink

27 Jun. 2009, 16:25 Liga 2
Ana Maria Prodan** vopsită ca Pink**

Cu siguranta Pink (medalion) nu o cunoaste pe Ana Maria Prodan, dar impresara ar putea fi confundata cu usurinta cu celebra cantareata

 

In plina campanie de transferuri, Ana Maria Prodan a decis sa-si schimbe radical lookul si acum doua zile a adoptat o coafura asemanatoare celebrei cantarete de peste ocean.

Paparazzii CANCAN au surprins-o, joi, pe impresara Ana Maria Prodan, iesind dintr-un salon de infrumusetare, cu un look complet schimbat. Dupa ce a incercat mai multe frizuri rebele, Ana Maria Prodan a decis in cele din urma sa se lase pe mana stilistului sau si sa experimenteze o noua coafura, iar rezultatul a fost uimitor.

 

"Te tund scurt" au fost singurele cuvinte pe care le-a auzit.

 

"In final nici eu nu m-am mai recunoscut. Mi-a spus doar ca va fi ceva asa cam in genul Pink. Cred ca mi se potriveste, este o coafura vesela, de vara", a spus Ana Maria Prodan.

 

De altfel, impresara a recunoscut ca nu este o adepta a tunsorilor clasice si ca le prefera pe cele excentrice fiindca ii definesc mai bine personalitatea.

 

"Adevarul este ca nu-mi place sa am o coafura obisnuita. Mi se pare ca as arata precum o stirista de televiziune. Pe mine ma reprezinta mai bine genul acesta", a mai spus Prodanca.

 

www.cancan.ro

27 Jun. 2009, 16:25 Liga 2
Pe aceeași temă