Amenințați de Gloria Bistrița

01 May. 2009, 14:08 Liga 2
Amenințați de Gloria Bistrița

Formația din prima ligă a țării, Gloria Bistrița, a amenințat FC Botoșani că în cazul în care nu va plăti banii pentru transferul lui Ayres Simao în două-trei zile, va depune memoriu la Federația Română de Fotbal și va cere forului suprem al fotbalui românesc să ia măsuri împotriva grupării locale în acest sens. Printr-o adresă trimisă FC Botoșani, formația lui Jean Pădureanu îi înștiințează pe botoșăneni că nu vor mai accepta nicio amânare a plăților transferului în valoare de 25.000 de euro.
 

 

"Cei de la Bistrița ne somează de trei luni să plătim. Dacă nu acceptă o prelungire a termenului de plată, va fi foarte complicat. Mi-e greu acum să dau un răspuns. Dacă ajungem numai la FRF e bine. Dacă ne reclamă la FRF, e ca și cum ai găsi, ai lua un sărac de pe drum și i-ai cere Castelul Peleș. Poate e o comparație deplasată, Castelul Peleș cu "săracul" FC Botoșani, dar una peste alta e o situație dificilă pentru că nu sunt bani", a declarat Valeriu Iftime, acționarul majoritar al FC Botoșani.
 

 

Acesta a recunoscut că până la urmă, gruparea locală va trebui să plătească suma aferentă transferului lui Simao, însă speră ca cei de la Bistrița să fie "destul de inteligenți", să accepte o nouă amânare a plății până pe 20 mai.
 

 

"Le-am explicat clar care e situația. Le-am spus că avem și noi niște bani de primit. Dacă nu-i primim, se complică situația", a mai spus Iftime.
 

 

www.sport.botosani.ro
 

01 May. 2009, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă