„Am încredere în Cristi Popovici și veți vedea că lucrurile se vor îndrepta”. Goian a prezentat oficial noul staff al Forestei

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 16:06 Liga 2

Clubul Foresta i-a prezentat joi, în mod oficial, pe antrenorii Cristian Popovici și Marius Gireadă, în cadrul unei conferințe de presă la care a mai luat parte și președintele executiv Dorin Goian.

„După decizia lui Adrian Iencsi de a pleca, a trebuit să găsim un înlocuitor pe banca tehnică, iar prima soluție la care ne-am gândit a fost Cristi Popovici, un tehnician cu destule realizări în carieră, care m-a antrenat și pe mine în perioada pe care am petrecut-o la SC Bacău. Am încredere în dânsul și în staff-ul său și sunt sigur că ușor – ușor vor veni și rezultatele. Suntem la început de drum, lumea e un pic dezamăgită după primele două partide și trebuie să recunosc că și eu personal m-am așteptat la un început de sezon mai bun. Știam care sunt problemele în urmă cu 10 zile, atunci când am acceptat să preiau conducerea clubului, însă am încredere că rezultatele vor începe să apară, iar lucrurile se vor îndrepta”, a declarat Dorin Goian.

VEZI un material VIDEO de la conferința de presă a prezentării lui Popovici

În ceea ce-l privește pe Cristian Popovici, acesta a mărturisit că nu se aștepta să primească o ofertă atât de repede, ținând cont că sezonul este abia la început. „Noi, cei de la Bacău, am trăit o mare dezamăgire după ce echipa cu care am reușit două clasări pe locul patru în ultimele două sezoane ale eșalonului secund s-a desființat în această vară, chiar înainte de startul campionatului. Am fost încântat de propunerea venită de la Suceava, am venit aici cu entuziasm și cu dorința să construiesc o echipă care să placă publicului și să aibă rezultate. Sper să reușesc ce mi-am propus, prioritatea fiind aceea de a mă familiariza cât mai repede cu lotul de jucători și cu potențialul fiecărui fotbalist în parte. Sunt mulți jucători cu experiență în lot, fotbaliști valoroși, ceea ce ne face să credem că vom reuși să formăm o echipă competitivă la Suceava. Din ce am observat până acum, cred că ar mai fi nevoie să completăm lotul cu 2-3 jucători pentru a avea dubluri pe toate posturile”, a precizat noul antrenor principal al Forestei.

Popovici: „Trebuie să începem să arătăm ca o adevărată echipă”

Cristian Popovici este conștient că pentru a avea continuitate pe banca tehnică a Forestei este obligatoriu să aibă și rezultate. „Sper să apară cât mai curând și primul rezultat pozitiv. Avem nevoie de o victorie pentru a ieși din această stare de presiune și a vedea de la etapă la etapă ce ne putem propune. Trebuie să începem în cel mai scurt timp să arătăm ca o echipă capabilă să pună probleme oricărui adversar. Sper să obținem primul rezultat pozitiv chiar în partida de duminică, de la Timișoara. Eu tot timpul le cer fotbaliștilor mei să joace la victorie, asta-i mentalitatea mea. Pe de altă parte, cred că o eventuală remiză în meciul cu ASU Poli poate fi considerat un rezultat pozitiv, dacă ținem cont că venim după două înfrângeri consecutive”, a declarat Cristian Popovici.

Partida de duminică, de la Timișoara, va începe la ora 12:30.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 16:06 Liga 2
Pe aceeași temă