„Am încredere că vom obține cele trei puncte puse în joc la Giurgiu”

30 Sep. 2011, 15:17 Liga 2

Sâmbătă, de la ora 11.00, Gloria Buzău va juca în deplasare la Giurgiu, acolo unde va întâlni formația Astra II din localitate, în cadrul rundei cu numărul șapte, din prima serie a Ligii secunde la fotbal. Dan Tulpan, președintele grupării din Crâng a declarat că obiectivul fotbaliștilor pregătiți de Mihai Ciobanu este victoria.

„Am avut o discuție cu băieții săptămâna aceasta în privința rezultatelor din ultima perioadă. Am vorbit și despre lucrurile negative, dar și despre reușitele avute de ei. Am încredere în Mihai Ciobanu (n.r. antrenorul echipei) și în băieți că lucrurile vor decurge bine și că vom obține cele trei puncte puse în joc la Giurgiu”.

Palmares egal

De-a lungul ultimelor două sezoane, în care cele două formații s-au întâlnit în cadrul ligii secunde, acestea și-au împărțit punctele. Din cele patru confruntări consumate în sezoanele 2009 și 2010, Gloria Buzău a obținut o singură victorie în fața giurgiuvenilor, a „scos” două rezultate de egalitate și a suferit o înfrângere. De asemenea, în ultimii doi ani, buzoienii nu au reușit să se impună la Giurgiu.

Crăciunescu junior, „central” lângă Dunăre

Partida dintre Astra II Giurgiu și Gloria Buzău va avea loc mâine, de la ora 11.00, pe stadionul „Marin Anastasovici”. Meciul va fi arbitrat la centru de Teodor Crăciunescu din Râmnicu Vâlcea, care va fi ajutat la cele două tușe de bucureșteanul Grigoriu Mihali și de Ionuț Babadac din Alexandria. Bucureșteanul Iulian Dima va fi rezerva de arbitrii, în timp ce Mircea Stănișteanu din Vaslui și Daniel Burloiu din Galați vor fi observatori.

Sursa: Opinia Buzău

30 Sep. 2011, 15:17 Liga 2
Pe aceeași temă