Alin Minteuan a surprins după victoria Reșiței cu ”U” Cluj. Antrenorul are o urmă de regret: ”Gândul mă duce la primul meci, cu Mioveni, unde am fost dezavantajați de acel penalty”

Andrei PASCU 14 Nov. 2020, 19:09 Liga 2

Alin Minteuan a resuscitat CSM Reșița sau cel puțin așa se dovedește momentan. În etapa a 12-a a Ligii 2, formația din Valea Domanului a trecut cu 2-1 pe teren propriu de Universitatea Cluj și a ajuns la două victorii consecutive, după ce în urmă cu 48 de ore trecuse cu 1-0 de Concordia Chiajna.

Antrenorul reșițenilor a punctat la final că era încrezător în privința unui succes, chiar dacă a întâlnit una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului, afectată însă serios de COVID-19.

Alin Minteuan: ”Era bine dacă am fi jucat după trei zile cu Cluj, dar au fost mai puține” 

Minteuan chiar a plusat și a declarat că se aștepta la mai multe puncte de când a venit la Reșița. Până acum, a condus trei meciuri, iar pe lângă victoria cu ”U” Cluj au mai fost înregistrate un succes cu Concordia Chiajna (1-0) și un eșec cu CS Mioveni (0-1).

”Era bine dacă am fi jucat după trei zile cu U Cluj, dar au fost mai puține. Am avut la dispoziție un timp foarte scurt să pregătim această partidă. Mă bucur că am reușit să câștigăm și pot spune că a fost o muncă de echipă. Am încercat să analizăm cât mai mult adversarul în așa fel încât să pregătim acest joc la victorie.

Am reușit să facem acest lucru, am avut și câteva momente de inspirație ale noastre, ale staffului, ale jucătorilor, care au reușit să facă un meci extraordinar împotriva unei echipe care trage în fiecare an la promovare. Eu mă așteptam să obținem mai multe puncte de când am preluat echipa”, a declarat Alin Minteuan, citat de Caraș Online.

Alin Minteuan: ”Gândul mă duce la primul meci, cel cu Mioveni” 

Antrenorul pare că nu se bucură din plin de perioada bună prin care trece CSM Reșița și a făcut trimitere, după meciul cu Universitatea Cluj, la prima partidă din mandatul său, cu CS Mioveni. Se gândește că eșecul cu formația lui Alexandru Pelici a fost unul nemeritat și că reșițenii ar fi putut avea mai multe puncte acum.

”Gândul mă duce la primul meci, cel cu Mioveni, unde clar am fost dezavantajați prin acel penalty. Altul ar fi fost deznodământul acelui meci. De aceea spun că puteam să avem maxim de puncte sau încă un punct adăugat la cele șase. Mi-a fost un pic greu până i-am cunoscut pe băieți, dar se pare că jucătorii au înțeles ceea ce vreau de la ei. Drept urmare, am reușit ca în această perioadă să facem trei meciuri fantastice”, a mai declarat Alin Minteuan.

CSM Reșița a câștigat cu Universitatea Cluj prin reușitele lui Ionuț Ilie, minutul 16, și Cristian Danci, minutul 74. De partea cealaltă, ardelenii au marcat pe finalul confruntării, prin Alexandru Pop, minutul 85.

Victoria a mai ridicat echipa lui Minteuan în ierarhia Ligii a 2-a, pe poziția a 14-a, cu 14 puncte în 11 meciuri. Universitatea Cluj e pe 7, cu 17 puncte în 10 partide.

Foto: Miruna Mihancea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minteuan-mai-da-o-lovitura-u-cluj-revine-dupa-covid-19-si-pierde-la-resita-goluri-de-champions-league-in-liga-2-19157486

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-trei-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-la-targu-jiu-slatina-si-recea-doua-partide-au-fost-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19157338

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-u-cluj-incepe-la-ora-1430-banatenii-au-jucat-in-urma-cu-doua-zile-ardelenii-au-facut-o-ultima-data-acum-19-zile-19157407

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fanii-resitei-s-au-ales-cu-dosare-penale-dupa-meciul-cu-u-cluj-jandarmeria-a-intervenit-pentru-ca-au-folosit-materiale-pirotehnice-intezise-din-pacate-nu-s-a-intel-19157536

Andrei PASCU 14 Nov. 2020, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă