Alin Minteuan și-a pierdut tot entuziasmul, după primul meci al Reșiței în 2021. Reacția antrenorului după 0-2 cu FK Csikszereda: ”Am sperat la mai mult, dar se pare că avem limite”

Andrei PASCU 20 Feb. 2021, 18:01 Liga 2

CSM Reșița a debutat cu stângul în Liga 2, în 2021, iar în prima etapă a anului și a 16-a a campionatului, a plecat învinsă de pe terenul celor de la FK Csikszereda, cu 0-2.

La finalul confruntării, antrenorul Alin Minteuan a venit extrem de mâhnit la interviuri.

Alin Minteuan: ”Din păcate, obiectivul nostru este clar evitarea retrogradării” 

A simțit că echipa sa nu a fost capabilă să marcheze, deși a avut câteva ocazii de gol. A făcut trimitere și la penalty-ul ratat de Victoraș Astafei, în minutul 36. La momentul respectiv, scorul era deja 0-2. Golurile au fost semnate de Marvin Schieb, minutul 2, și David Kelemen, minutul 31.

Acum, gândurile lui Alin Minteuan se îndreaptă către etapa următoare și a recunoscut că tot entuziasmul său, care viza chiar play-off-ul Ligii 2, s-a diminuat considerabil acum, odată cu eșecul de la Miercurea Ciuc, și se gândește doar la salvarea de la retrogradare.

”Am jucat, am fost echipa care a avut mai mult iniţiativa, am încercat să ne creem ocazii prin aducerea mingii în faţă cât mai repede şi în mod organizat. Am avut câteva situaţii chiar foarte bune. Am primit acel gol rapid în minutul 1, ceea ce un pic ne-a dat peste cap. Ne-am mai creat după aceea situaţii de a marca, dar se pare că astăzi nu am fost destul de inspiraţi pentru a reuşi.

Probabil că şi dacă mai primeam vreo două penalty-uri, nu reuşeam să marcăm. Jucătorii mei, realmente, n-au avut o evoluţie cum mă aşteptam. Am aşteptat ca ei să fie altfel, dar, din păcate, nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor.
Acest meci a trecut, ne gândim la meciul următor. Din păcate, obiectivul nostru este clar evitarea retrogradării. Am sperat la mai mult, dar se pare că avem şi noi oarecare limite”
, a declarat Alin Minteuan la Radio Timișoara.

CSM Reșița o întâlnește în următoarea etapă pe Dunărea Călărași 

CSM Reșița e pe locul 13 în acest moment, în Liga 2, cu 18 puncte după 14 etape. Următoarea rundă, formația din Valea Domanului o va juca pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, sâmbătă, 27 februarie, de la ora 11:00.

FK Csikszereda e pe poziția a 6-a, cu 24 de puncte după 14 runde. Următorul meci îl are programat la Timișoara, pe terenul Ripensiei.

Rezumat FK Csikszereda – CSM Reșița:

Foto: Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și Zoltan Pal (FK Csikszereda)

Andrei PASCU 20 Feb. 2021, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă