Alexandru Sabău a început antrenamentele cu Petrolul. Ce spune clubul ploieștean despre fundașul venit de la FC Brașov

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Feb. 2022, 16:19 Liga 2
Alexandru Sabău a început antrenamentele cu Petrolul. Ce spune clubul ploieștean despre fundașul venit de la FC Brașov

Petrolul are, începând de astăzi, 15 februarie, un nou jucător la antrenamente. Alexandru Sabău (23 de ani) s-a despărțit ieri de FC Brașov și seara a ajuns la Ploiești, urmând să semneze cu liderul Ligii 2.

”Găzarii” anunță că fundașul originar din Arad ”va face parte din lotul echipei noastre pentru restul sezonului”.

Alexandru Sabău se antrenează cu noua sa echipă, Petrolul

Alexandru Sabău a fost integralist în primele 14 meciuri disputate de FC Brașov în Liga 2 în acest sezon, iar în ultimele două a pierdut echipa din cauza unor ”jocuri murdare” ale președintelui Ioan Mărginean, după cum susținea Petre Bulza, președintele clubului Gloria Lunca Teuz Cermei, fosta echipă a fundașului arădean. Sabău a marcat și două goluri pentru FC Brașov în cele 1260 de minute petrecute pe teren, în partidele cu Viitorul Pandurii (2-2) și CS Comunal Șelimbăr (1-2).

”Petroliștii s-au antrenat, în această dimineață, la Pleașa, iar la ședința de pregătire condusă de către Nicolae Constantin a participat și un jucător nou. Este vorba despre fundașul central Alexandru Sabău (23 de ani), cel care, în acest sezon, a evoluat pentru o altă grupare de eșalon secund, Fotbal Club Brașov, de care s-a despărțit oficial zilele trecute.

Născut la Arad, Sabău a ajuns la Brașov la începutul campionatului în curs, de la Gloria Lunca-Teuz Cernei, și a bifat 14 prezențe în ediția 2021-2022 a Ligii 2, reușind să și înscrie de două ori. Tânărul apărător are și experiența fotbalului italian, acolo unde și-a petrecut o parte din anii junioratului, evoluând inclusiv în Serie D, pentru AVC Vogherese, între 2015 și 2018.

Intrat direct în programul de pregătire al „lupilor”, Sabău va face parte din lotul echipei noastre pentru restul sezonului, și va juca în meciurile de pregătire pe care Petrolul le va susține la finalul acestei săptămâni, cu Politehnica Iași și Farul 2 Constanța”, a comunicat Petrolul pe site-ul oficial.

Sabău va fi al doilea arădean din lotul Petrolului, după mijlocașul defensiv Marius Chindriș.

Foto: Petrolul Ploiești

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Feb. 2022, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă