ASU Politehnica și-a anunțat un program incomplet de amicale pentru această vară. Timișorenii dau start pregătirii noului sezon de Liga 2

Autor: Anda DELIU Publicat: 30 Jun. 2020, 19:56 Liga 2
ASU Politehnica și-a anunțat un program incomplet de amicale pentru această vară. Timișorenii dau start pregătirii noului sezon de Liga 2

ASU Politehnica își reia miercuri, 1 iulie, antrenamentele la Baza Sportivă nr. 2 a Politehnicii Timișora. Clubul alb-violet a anunțat un program cu opt meciuri de verificare, incomplet însă, la o zi distanță după ce făcea același lucru concitadina Ripensia, cealaltă echipă a orașului prezentă în Liga 2.

Din anunțul echipei care își desfășoară meciurile pe teren propriu pe arena Știința nu reiese că se face sau nu un cantonament în această vară, dar pe un grup de comunicare al clubului cu mass-media, am reușit cu greu să obținem informația că trupa antrenată de Octavian Benga nu va face și testele de coronavirus, pe care alte colege de eșalon care nu joacă în play-off le pot efectua. De precizat că președintele Druckeria, Sebastian Novovic, de curând numit director de imagine la ASU Politehnica Timișoara, același care în toamnă a intrat în vestiar după meciul pierdut la Arad (după care Mugur Gușatu și-a dat demisia), a fost deranjat că reporterul Liga2.ro, singurul site național dedicat exclusiv ligilor inferioare, pune întrebări, altele decât informațiile care convin clubului să fie transmise.

Două colege din Liga 2, printre adversarii din amicale

Revenind la programul meciurilor amicale, alb-violeții vor avea primul joc de verificare în 18 iulie, cu grupa lor de 2003, cea care va juca, mai mult ca sigur, în Liga 3, în cadrul unei colaborări cu Fortuna Becicherecu Mic. Pe listă apar echipe de Liga 3, dar și două colege de eșalon, CSM Reșița și nou-promovata U Craiova 1948 SA. Se caută alt adversar tot din eșalonul secund.

Lista incompletă cu amicale a echipei ASU Politehnica, așa cum a fost anunță:

18 iulie – Politehnica grupa 2003 (antrenor Iulian Prodana)
25 iulie – CS Hunedoara (Liga 3)
29 iulie – CSC Dumbrăviţa (Liga 3)
1 august – urmează să fie stabilit (Liga 2)
5 august – CSC Ghiroda (Liga 3)
8 august – U Craiova 1948 SA (Liga 2)
12 august – CSM Reşiţa (Liga 2)
15 august – urmează să fie stabilit (Liga 3 sau 4)

Altfel, clubul timișorean anunță că se vor respecta măsurile de distanțare socială în ceea ce privește protecția împotriva coronavirusului.

Autor: Anda DELIU Publicat: 30 Jun. 2020, 19:56 Liga 2
Pe aceeași temă