Alexandru Darius Pop, omul momentului la Dinamo! Atacantul clujean își vede visul îndeplinit: ”E unic în viață să joci pentru acest club”

Andrei PASCU 21 Oct. 2022, 13:18 Liga 2
Alexandru Darius Pop, omul momentului la Dinamo! Atacantul clujean își vede visul îndeplinit: ”E unic în viață să joci pentru acest club”

Alexandru Darius Pop este unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo până acum, în urma jocurilor pe care echipa le-a disputat în Liga 2, dar și în Cupa României. Atacantul de 29 de ani venit în vară în ”Ștefan cel Mare”, de la AFC Odorheiu Secuiesc, are deja cinci goluri.

În 11 meciuri, atacantul născut la Cluj a marcat de cinci ori. Recent, el a declarat că Dinamo începe să prindă încredere și că rezultatele bune din ultima perioadă vor aduce un plus la capitolul moral. ”Câinii” pot spera la un parcurs bun de Liga 2 de acum înainte, chiar dacă startul nu a arătat deloc promițător, jocul fiind acum mult mai legat.

Alexandru Darius Pop, start foarte bun la Dinamo: ”Tot ce vedeți, e doar în jurul fotbalului”

Alexandru Darius Pop a povestit și cum a ajuns la Dinamo, după ce sezonul trecut a jucat finala barajului pentru promovarea în Liga 2, cu AFC Odorheiu Secuiesc, dar a pierdut la penalty-uri în fața echipei CSM Slatina.

Am fost golgheterul seriei. După ce s-a terminat, am primit un telefon de la Dinamo. În secunda doi am spus da, n-am negociat nimic. Chiar dacă vedeam la știri ce probleme sunt la club, sincer, nu mă interesa deloc. Când am auzit că e vorba de Dinamo am zis că trebuie să profit de această ocazie. E unic în viață să joci pentru acest club. Între timp lucrurile s-au reglat și merg înspre bine.

Avem cele mai bune condiții și progresăm în fiecare zi. Am început să ne cunoaștem între noi, să înțelegem ce ne cere Mister, să creăm o familie. Din iulie, de când am ajuns, locuiesc la Săftica. Mai stau aici Filip (n.r. Dujmovic), Buleică, Bobea, Șerban, Bena… După ce se termină antrenamentul avem masă, avem bucătar, ne odihnim, avem liber.

Sala e deschisă la orice oră, putem face recuperare, putem folosi terenul. E un mediu profesionist și putem profita la maximum.

Avem teren sintetic, pe care-l putem folosi și la iarnă, plus terenul de iarbă de care are lumea grijă. Îmi priește mai mult să stau aici. Chiar dacă sunt însurat, soția mea stă la Cluj, pentru mine e perfect să stau aici, e liniște, mă gândesc doar la fotbal. Tot ce vedeți e doar în jurul fotbalului”, a spus Pop pentru PlaySport.

Dinamo, cu trei rezultate pozitive la rând în Liga 2

Dinamo are trei rezultate pozitive la rând în campionatul Ligii 2. După victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0,”câinii” au reușit să ia un punct cu Minaur Baia Mare, echipă nou-promovată în divizia a doua vara trecută, scor 1-1. Apoi, au învins la limită și Ripensia, cu scorul de 1-0.

Dinamo e pe locul 12 în clasament, cu 13 puncte, la egalitate cu trei echipe, CSC Dumbrăvița, FC Brașov și Concordia Chiajna. În etapa a 11-a, Dinamo va întâlni Metaloglobus, pe teren străin, formație clasată pe ultimul loc, cu numai 4 puncte.

Dinamo a debutat și în grupele de Cupa României, cu U Craiova 1948 SA, cu care a remizat, scor 0-0, la Giurgiu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-apreciaza-modul-in-care-s-a-schimbat-dinamo-cu-ovidiu-burca-antrenor-el-conduce-clubul-din-toate-punctele-de-vedere-si-in-toate-compartimentele-jucatorul-pe-care-il-v-19250497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-apreciaza-modul-in-care-s-a-schimbat-dinamo-cu-ovidiu-burca-antrenor-el-conduce-clubul-din-toate-punctele-de-vedere-si-in-toate-compartimentele-jucatorul-pe-care-il-v-19250497

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dinamo-dezavantajata-in-partida-cu-fc-u-craiova-din-cupa-romaniei-vasile-buhaescu-de-parere-ca-golul-sau-trebuia-validat-asa-s-a-vazut-din-teren-19250193

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ovidiu-burca-impresionat-de-jucatorii-sai-utilizati-in-meciul-cu-fc-u-craiova-sunt-mandru-antrenorul-nu-stie-cand-dinamo-va-reveni-cu-jocurile-de-acasa-la-bucure-19250192

 

 

 

Andrei PASCU 21 Oct. 2022, 13:18 Liga 2
Pe aceeași temă