Alessandro Caparco se întoarce ca adversar în Copou. Antrenorul portarilor de la Dinamo o vede pe Poli Iași favorită: ”Este un meci special pentru mine. Echipa a rămas în inima mea”

Narcis POHOAȚĂ 22 Nov. 2022, 17:37 Liga 2
Alessandro Caparco se întoarce ca adversar în Copou. Antrenorul portarilor de la Dinamo o vede pe Poli Iași favorită: ”Este un meci special pentru mine. Echipa a rămas în inima mea”

Politehnica Iași joacă sâmbătă, de la ora 16:00, pe teren propriu, cu Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 15-a, penultima din acest an în Liga 2.

Va fi un meci special nu doar pentru antrenorul echipei ieșene, Leo Grozavu, care a evoluat în perioada 1992-1998 la gruparea din ”Ștefan cel Mare”, ci și pentru unul dintre membri staffului tehnic dinamovist.

Alessandro Caparco revine în orașul în care a apărat trei ani și jumătate: ”Poli Iași e în inima mea”

Actualul antrenor cu portarii al echipei Dinamo, italianul Alessandro Caparco, revine sâmbătă în Copou, unde a apărat pentru Poli Iași în perioada 2014-2017, dar și în 2020.

În vârstă de 39 de ani, Caparco a declarat că meciul din Copou, cu Poli, va fi unul special pentru el, în condițiile va juca împotriva echipei sale de suflet.

”Va fi un meci special pentru mine, cu siguranță. Tot timpul când revin la Iași e ceva special, îmi vin în minte multe gânduri, mă leagă amintiri foarte frumoase de Iași. Am apărat trei ani și jumătate la Iași și încă mai puteam juca trei-patru. Politehnica Iași mi-a rămas la suflet. Iașiul m-a ajutat să mă relansez, dar și eu am ajutat Iașiul să obțină rezultate frumoase și să ajungă până în cupele europene. Iașiul este un oraș care merită mult mai mult în fotbal. Sincer, mi-e cam greu să vorbesc de Poli Iași în Liga a 2-a”, a declarat, pentru Liga2.ro Alessandro Caparco.

Italianul se așteaptă la o primire frumoasă din partea suporterilor ieșeni: ”Tot timpul suporterii ieșeni au avut o reacție frumoasă când am venit la Iași, m-au primit fantastic. Am avut parte de o primire frumoasă când am venit ca adversar și cu Chiajna, și cu FC Voluntari. Tot timpul peluza din Copou m-a făcut să mă simt special.”

”Poli Iași e favorită la câștigarea campionatului”

Antrenorul portarilor de la Dinamo o vede favorită pe Poli Iași în meciul direct din Copou, dar și la câștigarea campionatului.

”Va fi un meci foarte greu pentru noi. Poli Iași este favorită la câștigarea campionatului, este echipa de Liga a 2-a cu cel mai mare buget. Sigur, este favorită și cu noi, are jucători cu experiență destul de bună, are câteva nume importante, dar mingea e rotundă. Se poate întâmpla orice. Este un campionat în care, după părerea mea, orice echipă poate câștiga cu oricare. Nu văd meciuri simple”, a completat italianul.

A câștigat ca antrenor în Copou

Alessandro Caparco speră să se respecte tradiția și să câștige la Iași, așa cum s-a întâmplat și când a urcat în Copou cu FC Voluntari, ca antrenor de portari al ilfovenilor.

Antrenorul portarilor clubului din ”Ștefan cel Mare” este convins că mâna lui Ovidiu Burcă începe să se simtă tot mai mult și crede că Dinamo va fi o nucă tare în ultima parte a sezonului regulat.

”Când am venit adversar ca fotbalist în Copou am pierdut tot timpul, iar ca antrenor am câștigat tot timpul. Am fost de două ori cu FC Voluntari și am câștigat, sper să fie așa și sâmbătă. Dar va fi foarte greu. Mai avem două meciuri anul acesta, cu Poli Iași și FC Brașov și dacă vom obține două rezultate pozitive putem spera la play-off. La noi începe să se vadă tot mai mult mâna lui Ovidiu Burcă. Dinamo o să fie un pericol pentru toate echipele de acum încolo”, a mai spus Caparco.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-sanctionata-de-frf-dupa-meciul-din-cupa-cu-sepsi-osk-cat-trebuie-sa-achite-clubul-dupa-actiunile-galeriei-19254395

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/fierbe-arena-electrica-societatea-care-e-proprietara-vrea-sa-lamureasca-natura-contractelor-cu-ripensia-si-clubul-care-joaca-acolo-din-1929-neintrerupt-19254408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/ministrul-eduard-novak-a-prezentat-la-iasi-strategia-nationala-pentru-sport-aceasta-trebuie-sa-fie-biblia-sportului-romanesc-in-urmatorii-10-ani-mesaj-ferm-catre-19254362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tinta-intermediara-a-politehnicii-iasi-pentru-finalul-de-an-echipa-lui-leo-grozavu-mai-are-de-jucat-in-acest-an-cu-dinamo-si-unirea-constanta-iar-pana-la-finalul-sezonului-regular-va-avea-un-culoar-19254289

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-fara-adversar-motivul-din-cauza-caruia-a-cazut-amicalul-cu-fc-botosani-dorit-de-antrenorul-grozavu-19254122

Narcis POHOAȚĂ 22 Nov. 2022, 17:37 Liga 2
Pe aceeași temă