Alberto Cobrea continuă cu CSM Reșița. Portarul a explicat motivele care l-au determinat să rămână la echipa din Valea Domanului

Marius ANGHEL 17 Jul. 2020, 10:45 Liga 2
Alberto Cobrea continuă cu CSM Reșița. Portarul a explicat motivele care l-au determinat să rămână la echipa din Valea Domanului

CSM Reșița și-a asigurat serviciile pentru încă un sezon ale portarului Alberto Cobrea (29 de ani), pe care îl adusese în lot la începutul lunii februarie după ce se despărțise de Poli Iași. Goalkeeperul care a absentat de la reunirea echipei din Valea Domanului și-a dat acordul, până la urmă, pentru prelugirea contractului scadent la finalul lunii iunie. Acesta explică de ce a ales să continue cu Reșița.

”Motivul pentru care am ales să continui la CSM Reșita este faptul că oamenii din club au dat dovadă de seriozitate și caracter în scurta perioadă în care am fost aici la începutul anului. Am mare încredere în tot ce ține de staff, colegi și conducere și sper să construim ceva frumos în acest an ca să îi bucurăm pe fanii acestui club!”, a spus Alberto Cobrea după ce a semnat prelungirea cu CSM Reșița.

Alberto Cobrea a apucat să joace în doar două meciuri pentru CSM Reșița, înainte de suspendarea și mai apoi ”înghețarea” campionatului Ligii 2 din cauza pandemiei pentru echipele clasate pe locurile 7-18. Portarul a apărat în partidele cu Pandurii (4-1 la Târgu Jiu) și Rapid (1-0 la București), în acesta din urmă făcând minuni între buturi. În prima parte a sezonului a apărat Cristian Zimmermann, în 19 jocuri.

Patru transferuri noi efectuate de CSM Reșița până acum

Un alt club activ pe piața transferurilor este CSM Reșița. Noua echipă antrenată de Alexandru Pelici i-a achiziționat în această vară pe atacantul lituanian Deivydas Matulevicius (31 de ani), mijlocașul Vlad Chera (20 de ani), fundașul Caius Lungu (31 de ani) și mijlocașul Robert Boboc (25 de ani).

Dintre jucătorii cărora le expira contractul la finalul lunii iunie și care au semnat prelungirea se numără: Victoraș Astafei, Laurențiu Buș, Cristian Danci, Laurențiu Breșneni, Cristian Zimmermann, Alin Dudea și Andrei Dumitraș.

Altfel, doi dintre jucătorii plecați de la CSM Reșița au noi echipe. Călin Cristea a semnat cu nou-promovata ”FC U” Craiova, iar Teodor Caragea a ajuns la Dunărea Călărași.

Primul amical, ratat de CSM Reșița

Altfel, CSM Reșița a ratat primul meci amical pe care și-l propusese în această perioadă de pregătire. Jocul cu Voința Lupac (15 iunie) nu s-a putut disputa, deoarece nu erau îndeplinite condițiile protocolului medical.

Testul cu Șoimii Lipova, programat inițial la 16 iunie a fost reprogramat pentru astăzi, 17 iulie.

Următorul joc stabilit este cu ”FC U” Craiova, la Severin, în data de 22 iulie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/perioada-de-transferuri-pentru-sezonul-2020-2021-a-inceput-in-mod-oficial-19139270

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-intrat-in-cantonament-cu-23-de-jucatori-cristian-bobar-sunt-si-sase-juniori-de-la-centrul-nostru-motivele-pentru-care-doi-straini-au-lipsit-si-cum-merg-lucrarile-la-s-19138408

Marius ANGHEL 17 Jul. 2020, 10:45 Liga 2
Pe aceeași temă