Albert Voinea a plecat de la Viitorul Pandurii în Liga 3. Va colabora cu un antrenor pe care l-a mai avut la trei echipe

Marius ANGHEL 13 Jun. 2024, 15:39 Liga 2
Albert Voinea a plecat de la Viitorul Pandurii în Liga 3. Va colabora cu un antrenor pe care l-a mai avut la trei echipe

Un alt jucător care nu va mai continua cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu în noul sezon, rămâne de văzut care, este atacantul Albert Voinea.

Experimentatul fotbalist nu a reușit să aibă prea multe reușite sub comanda lui Călin Cojocaru, iar acum va fi antrenat din nou de Alexandru Pelici.

Voinea este a doua achiziție a echipei din Liga 3 CSM Unirea Alba Iulia, cea care ieri îl prezenta pe golgheterul din sezonul recent încheiat al CS Mioveni, Ștefan Blănaru.

Albert Voinea, a doua achiziție a verii pentru CSM Unirea Alba Iulia

În prima parte a lunii octombrie a anului trecut, Albert Voinea semna cu Viitorul Pandurii, după ce sezonul de Liga 2 l-a început la Metaloglobus, unde nu a stat prea mult. Pentru bucurești a prins doar o jumătate de meci până la rezilierea contractului, iar la formația din Târgu Jiu a evoluat în 13 meciuri (697 minute) și a înscris un gol, în 1-0 la CSM Alexandria.

Acum, atacantul coboară încă o dată în cariera sa în Liga 3, pentru a juca la CSM Unirea Alba Iulia, sub comanda lui Alexandru Pelici, cu care a mai colaborat la CSM Râmnicu Vâlcea, Ripensia Timișoara și CS Mioveni.

”Am ales Unirea Alba Iulia după discuții cu foști colegi care mi-au vorbit frumos despre ceea ce e acolo și despre ceea ce se vrea. A contat foarte mult prezența lui Alexandru Pelici la echipă deoarece pot spune că e unul dintre puținii antrenori care m-au cunoscut cu adevărat. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și la finalul sezonului să promovăm. Mulțumesc și celor din conducere, iar în încheiere aș vrea să-i salut pe suporterii echipei și vreau să-i asigur că atât eu, cât și colegii mei vom face tot posibililul să reușim promovarea și să le oferim o bucurie pe care o merită”, a declarat Albert Voinea după ce a semnat cu echipa din Alba Iulia.

”Bine ai venit, Albert Voinea!
CSM Unirea Alba Iulia a perfectat, astăzi, cel de-al doilea transfer din intersezon. Albert Voinea este jucătorul care se alătură echipei noastre în noul sezon, având cu toții un singur obiectiv, PROMOVAREA!
În vârstă de 31 de ani, Albert Voinea vine de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care a evoluat în 11 partide în sezonul 2023-2024.
Până în acest moment Albert Voinea a mai evoluat la Pandurii Târgu Jiu, Gloria Bistrița, Damila Măciuca, CS ”U” Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, CSC Dumbravița, Ripensia, UTA Arad, Concordia Chiajna și Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt doar cele mai importante echipe pentru care a jucat noul atacant al echipei noastre”, sună anunțul clubului din cetatea Marii Uniri.

Florin Istrate, Andrei Roșu și Marius Sebaș au semnat prelungirea contractului cu echipa din Alba Iulia

Altfel, în afară de achiziționarea atacanților Ștefan Blănaru și Albert Voinea, CSM Unirea Alba Iulia a mai comunicat și faptul că a prelungit contractele a trei jucători.

”Florin Istrate, Andrei Roșu și Marius Sebaș, continuă la Unirea Alba Iulia!
CSM Unirea Alba Iulia pregătește sezonul următor, iar pe lângă jucătorii aflați deja sub contract, oficialii clubului nostru s-au ocupat în aceste zile de prelungirile contractuale.
Andrei Roșu și Florin Istrate continuă pentru încă un sezon în ”alb-negru”, în vreme ce Marius Sebaș a semnat un nou acord valabil pentru următoarele trei ediții de campionat.
Aceste prelungiri contractuale sunt dovada clară că la echipa noastră, implicarea și perseverența sunt răsplătite! HAI UNIREA!”, a transmis echipa antrenată de Alexandru Pelici.

  • Reamintim, CSM Unirea Alba Iulia a terminat sezon de Liga 3 în play-out-ul Seriei a 9-a, pe locul 1, echivalentul locului 5 la general. Campionatul l-a început cu gândul la play-off și la promovarea în Liga 2.

Foto: Andrei Pițigoi (Sport Pictures) și CSM Unirea Alba Iulia

Marius ANGHEL 13 Jun. 2024, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă