Agitație mare la FC Brașov! Istrati și-a revenit, dar alți doi jucători s-au accidentat. Negocierile pentru noi transferuri continuă

Marius ANGHEL 23 Aug. 2016, 12:33 Liga 2
Agitație mare la FC Brașov!** Istrati și-a revenit, dar alți doi jucători s-au accidentat. Negocierile pentru noi transferuri continuă

„Stegarii” au revenit luni la antrenamente, după meciul disputat vineri seara, în deplasare, la Satu Mare. Vestea bună pentru Cornel Țălnar ar fi aceea că se va putea baza la meciul de duminică pe serviciile atacantului Sergiu Istrati, care se accidentase în meciul cu Juventus București.

„100 la sută Istrati va reintra în meciul cu Dunărea Călărași”, a spus medicul Gheorghe Popa, cel care are și vești proaste. Mijlocașii Claudiu Pamfile și Claudiu Codoban sunt accidentați și nu vor putea juca în următorul meci de campionat. Cei doi jucători, însoțiți de medicul „stegarilor”, au fost ieri dimineață la Spitalul Militar, unde au făcut radiografii. În cazul lui Pamfile, diagnosticul a fost o leziune care va necesita circa zece zile de repaus. Adevărat ghinion pentru tânărul jucător brașovean care în meciul cu Olimpia a fost titular, dar a fost înlocuit la pauză de Săftescu. În schimb, Claudiu Codoban are o întindere, astfel că acesta va rata trei-patru zile de antrenamente. Cei doi jucători vor fi supuși în următoarea perioadă unui tratament „medical și de fizioterapie”.

Un alt jucător cu probleme medicale din tabăra brașoveană, mijlocașul Petre Goge, va fi supus marți unui control medical amănunțit.

A venit Petra, Băjan – în stand-by

La antrenamentul de ieri al echipei a participat și mijlocașul Mihai Petra. Fostul jucător al Unirii Tărlungeni a semnat în această vară cu ASA Târgu Mureș, dar ar putea juca sub formă de împrumut la FC Brașov până la finalul campionatului. Totul depinde de acordul lui Cornel Țălnar. Petra (22 de ani) poate juca atât mijlocaș central, cât și mijlocaș stânga.

Un alt posibil transfer al „stegarilor” ar putea fi cel al lui Robert Băjan de la Farul. Fundașul dreapta Robert Băjan (20 de ani), fost internațional de juniori, se află în litigiu cu Farul și așteaptă să fie declarat joi jucător liber de contract. Băjan a ajuns și el aseară la Brașov, dar se va pregăti separat de echipă până la rezolvarea situației sale contractuale.

Filiera Chiajna

Pe lista celor de la FC Brașov mai sunt doi jucători sub 21 de ani, ambii de la Concordia Chiajna. Este vorba de Florin Răsdan și Daniel Rogoveanu, ambii mijlocași laterali, însă doar unul va ajunge la Brașov, asta depinzând de antrenorul ilfovenilor, Emil Săndoi.

Un alt jucător dorit de cei de la FC Brașov de la Concordia Chiajna este mijlocașul Bruno Madeira, cel care a mai jucat în două rânduri pentru brașoveni. Pentru postul de fundaș central, „stegarii” continuă discuțiile cu Gică Hagi pentru împrumutul jucătorului Robert Hodorogea. În schimb, aducerea lui Robert Elek de la ACS Poli Timișoara va fi destul de dificilă de realizat, asta pentru că pe fir au mai intrat și câteva echipe din Liga 1. Atacantul Timișoarei a căzut în dizgrația lui Ionuț Popa după meciul pierdut cu FC Botoșani, astfel că Elek a fost trimis la echipa a doua a clubului de pe Bega.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 23 Aug. 2016, 12:33 Liga 2
Pe aceeași temă