Afumațiul merge să facă jocul la Arad. Antrenorul ilfovenilor atrage atenția staff-ului UTA-ei că nu i-a „citit prea bine” echipa

Marius ANGHEL 23 Sep. 2016, 15:46 Liga 2

Ieri, Cristian Todea, antrenorul secund al UTA-ei, spunea despre CS Afumați, viitorul adversar, că e o echipă de contraatac, însă tehnicianul ilfovenilor ține să-l contrazică.

„Cu tot respectul pentru cei de la UTA, dar nu ne-au citit prea bine. Chiar nu suntem redutabili pe contraatac, posesia e unul dintre atuurile noastre. Deși ne va fi greu, vom încerca să ne facem jocul și la Arad, contracarând – totodată – plecările lui Andor și Strătilă pe benzi sau mingile lungi, pe vârfuri, ale gazdelor. Pe lângă un joc colectiv bun, UTA are destule individualități, dar nici noi nu stăm rău la acest capitol. Am înțeles că suprafața de joc e mai mică, ceea ce nu ne convine prea mult, dar încercăm să ne adaptăm”, spune Vasile Neagu.

Pe de altă parte, „principalul” ilfovenilor recunoaște că „Bătrâna Doamnă” are prima șansă în disputa de sâmbătă dimineață. „Prin prisma locului în clasament și a ultimelor rezultate, arădenii sunt favoriți. Dar, mai e un aspect ce nu ne convine. Venim după patru jocuri în două săptămâni, căci am fost nevoiți să intrăm deja și în Cupă, o decizie pe care nu o înțelegem. Am jucat miercuri după-amiază, astăzi suntem pe drum toată ziua, e clar că nu vom fi 100 la sută la capitolul prospețime fizică. Dar, vom încerca să scoatem maxim din această partidă, cum ne-am propus de fiecare dată”, a adăugat „principalul” Afumațiului.

Echipa „galben-albastră” împarte exact în două clasamentul Ligii 2, cu 11 puncte strânse, o „zestre” ce nu este neapărat pe placul lui Neagu. „La felul cum am jucat în aceste etape și maniera în care am primit unele goluri decisive, meritam să fim mai sus. Diferența dintre Liga a 3-a și Liga a 2-a nu e mare, poate doar arbitrajele diferă puțin și nu neapărat în sensul bun. Chiar UTA a pățit ce a pățit la Brașov, avem și noi nemulțumiri în acest sens, dar încercăm să ne păstrăm încrederea și optimismul”, a adăugat antrenorul ilfovenilor, care nu are niciun fel de problemă de lot înaintea disputei cu „alb-roșii”.

Meciul dintre UTA Bătrâna Doamnă și CS Afumați, care contează pentru etapa a 9-a a Ligii 2, se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Motorul din Arad.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Sep. 2016, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă