Alte două achiziții pentru AFC Câmpulung Muscel. Un portar din Liga 3 și un atacant din Franța au semnat

Andrei PASCU 01 Jul. 2024, 15:50 Liga 2
Alte două achiziții pentru AFC Câmpulung Muscel. Un portar din Liga 3 și un atacant din Franța au semnat

AFC Câmpulung Muscel a mai făcut două achiziții și a ajuns la un total de trei după promovarea în Liga 2. Au fost aduși un portar din Liga 3 și un atacant din Franța.

La meciul amical cu Campionii FC Argeș ei au fost în lot. Sub comanda lui Costin Lazăr au venit, așadar, Sergiu Bălănică (portar, 20 de ani, CS Blejoi) și Bertrand Fourrieri (atacant camerunez cu cetățenie franceză, ultima dată în liga a 4-a din Franța, la SC Toulon).

Alte două achiziții pentru AFC Câmpulung Muscel

Nou-promovată din Liga 3 în Liga 2, AFC Câmpulung Muscel s-a reunit de o săptămână și acum conturează lotul de jucători pentru sezonul următor. A avut o vacanță mai lungă după realizarea obiectivului, chiar dacă primele echipe din divizia secundă au dat startul pregătirilor deja.

AFC Câmpulung Muscel a anunțat de ceva timp că, în linii mari, lotul de jucători va rămâne același ca sezonul trecut, iar fotbaliștii care au dus echipa în divizia secundă vor continua pentru campionatul 2024/ 2025.

Cei doi nou-veniți au fost în lot pentru partida cu Campionii FC Argeș (scor 1-1), după ce în primă fază AFC Câmpulung Muscel a transmis că a semnat cu Marian Sanda.

Sergiu Bălănică vine de la CS Blejoi, Bertrand Fourrier vine din Franța

Sergiu Bălănică a evoluat în ultimii doi ani la CS Blejoi, iar anterior a mai fost legitimat la echipa secundă a FC Voluntari. Atacantul Bertrand Fourrier s-a format la Olympique Marseille și Nice, iar la profesionist a evoluat pentru FC Martinigues, Aubagne FC, Le Puy Foot, Moulins-Yzeure (toate din Franța) și Carapinheirense (Portugalia).

Sezonul trecut, atacantul a bifat 26 de partide și a marcat de cinci ori.

În total, șase amicale dispută trupa lui Costin Lăzăr în această vară. Astfel, după prima partidă cu Campionii FC Argeș, AFC Câmpulung Muscel va juca contra Metaloglobus, pe 6 iulie. Apoi, le va mai întâlni pe CS Afumați, CS Mioveni, ASC Olimpic Zărnești și CSM Slatina.

Începem o provocare acum, dar e și o împlinire pentru ce s-a întâmplat sezonul trecut. Mă bucur pentru echipă, pentru jucători, pentru noi, dar și pentru oraș, pentru că echipa va juca în Liga 2. Dar, de acum va începe greul.

Avem un plan de pregătire, iar important e să avem tot lotul valid. Avem nevoie și de întăriri. Îmi doresc tot timpul mai mult, mi-aș dori ca în sezonul care urmează să fim în Liga 2, iar în vara următoare să urcăm la Liga 1.

Însă, trebuie să fim cu picioarele pe pământ și trebuie să vedem cum putem rămâne la Liga 2 în sezonul care va debuta în august. Toată lumea din oraș trebuie să se mobilizeze și să susțină această echipă. (…)”, a transmis Costin Lazăr zilele trecute, înaintea amicalului cu CFC Argeș.

Foto: Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 01 Jul. 2024, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă