Prima ședință de pregătire și la AFC Câmpulung Muscel. Costin Lazăr a organizat primul antrenament și a făcut o primă achiziție

Andrei PASCU 25 Jun. 2024, 18:10 Liga 2
Prima ședință de pregătire și la AFC Câmpulung Muscel. Costin Lazăr a organizat primul antrenament și a făcut o primă achiziție

Nou-promovată din Liga 3 în Liga 2, AFC Câmpulung Muscel s-a reunit și acum conturează lotul de jucători pentru sezonul următor. A avut o vacanță mai lungă după realizarea obiectivului, chiar dacă primele echipe din divizia secundă au dat startul pregătirilor deja.

Primul antrenament a avut loc luni, 24 iunie, la fel ca FK Miercurea Ciuc, iar în principal se va merge pe mâna jucătorilor care au promovat AFC Câmpulung Muscel în Liga 2.

S-a reunit și nou-promovata AFC Câmpulung Muscel

AFC Câmpulung Muscel a anunțat de ceva timp că, în linii mari, lotul de jucători va rămâne același ca sezonul trecut, iar fotbaliștii care au dus echipa în divizia secundă vor continua pentru campionatul 2024/ 2025. Prima întâlnire după vacanță a avut loc la 24 iunie, iar la prima ședință de pregătire au luat parte 28 de jucători.

Antrenorul Costin Lazăr are și fotbaliști în probe la ședințele de pregătire, juniori și jucători cu ceva mai multă experiență, iar conducerea negociază în această perioadă și aducerea unor nume cu meciuri multe la nivelul Ligii 2.

Altfel, AFC Câmpulung Muscel a făcut o primă achiziție, prin readucerea fundașului central Marian Sanda (31 de ani), iar tot la capitolul reveniri se negociază cu Anton Ioniță.

Începem o provocare acum, dar e și o împlinire pentru ce s-a întâmplat sezonul trecut. Mă bucur pentru echipă, pentru jucători, pentru noi, dar și pentru oraș, pentru că echipa va juca în Liga 2. Dar, de acum va începe greul.

Avem un plan de pregătire, iar important e să avem tot lotul valid. Avem nevoie și de întăriri. Îmi doresc tot timpul mai mult, mi-aș dori ca în sezonul care urmează să fim în Liga 2, iar în vara următoare să urcăm la Liga 1.

Însă, trebuie să fim cu picioarele pe pământ și trebuie să vedem cum putem rămâne la Liga 2 în sezonul care va debuta în august. Toată lumea din oraș trebuie să se mobilizeze și să susțină această echipă. (…)”, a transmis Costin Lazăr, conform Muscel TV Câmpulung.

AFC Câmpulung Muscel speră să joace în localitate și în Liga 2

Conducerea se preocupă în aceste zile să obțină omologarea arenei din localitate pentru Liga 2. Practic, AFC Câmpulung Muscel speră să joace în divizia a doua pe același stadion pe care a disputat partidele de acasă și în Liga 3.

E greu de crezut că AFC Câmpulung Muscel va obține acordul din partea Federației Române de Fotbal să joace pe respectivul stadion, pentru că sunt multe probleme pe care trebuie să le rezolve.

A promovat după finala cu SCM Râmnicu Vâlcea

AFC Câmpulung Muscel a promovat în Liga 2 după ce s-a impus în finala barajului cu SCM Râmnicu Vâlcea. Formația lui Costin Lazăr e pregătită acum să ia startul în divizia secundă, unde are obiectiv realist, salvarea de la retrogradare.

De acum urmează să se facă o strategie pentru mutările care vor apărea la nivelul lotului de jucători, pentru ca țelul să fie atins și Costin Lazăr să poată bifa performanța, menținerea în Liga 2.

Foto și video: Muscel TV Câmpulung

Andrei PASCU 25 Jun. 2024, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă