Aerostar Bacău visează la prima victorie în Liga 2, din noiembrie. Mihai Ionescu, cu moralul ridicat după pregătirea din ultima perioadă: ”Am mari așteptări de la partida cu Chiajna. Locul ocupat nu reflectă valoarea noastră”

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2021, 15:06 Liga 2
Aerostar Bacău visează la prima victorie în Liga 2, din noiembrie. Mihai Ionescu, cu moralul ridicat după pregătirea din ultima perioadă: ”Am mari așteptări de la partida cu Chiajna. Locul ocupat nu reflectă valoarea noastră”

Aerostar Bacău dă penultima reprezentație în sezonul regular al Ligii 2, în etapa a 20-a, sâmbătă de la ora 11:00. Va primi vizita Concordiei Chiajna, pe care o va avea adversară în lupta pentru partea a doua a campionatului, în play-out. Mihai Ionescu a prefațat confruntarea cu ilfovenii.

Mihai Ionescu: ”Am mari așteptări de la partida cu Chiajna” 

Aerostar Bacău a ajuns deja la șase meciuri fără victorie în Liga 2, dar antrenorul Aerostarului, la fel ca înaintea precedentei partide, cu Pandurii, scor 1-1, își dorește neapărat un succes. După cum chiar el a precizat, meciul cu Concordia Chiajna poate însemna păstrarea contactului cu echipele din față, în cazul în care va lua cele trei puncte.

În cazul în care nu va reuși asta, atunci Aerostar Bacău va avea avea probleme și mai mari, pentru că și în momentul de față situația este una foarte complicată.

Este un meci esențial pentru noi deoarece reprezintă ultima posibilitate de a ține pasul cu plutonul. Venim după două săptămâni de acumulări și de reglaje, perioadă în care am cunoscut mai bine lotul nostru. Am mari așteptări de la partida cu Chiajna, chiar dacă întâlnim o echipă mult mai experimentată decât noi.

Cred în dorința noastră de victorie și în faptul că locul ocupat nu reflectă adevărata valoare a unor jucători prezenți la Aerostar”, a declarat Mihai Ionescu pentru Deșteptarea.

Victorie vrea și Claudiu Niculescu, antrenorul Concordiei Chiajna, după cum a declarat încă de la finalul etapei trecute, după egalul cu Petrolul, 0-0. În acest an, formația din Ilfov are egaluri pe linie, 0-0 cu Fotbal Comuna Recea și cu U Craiova 1948 SA, pe lângă cel cu ploieștenii.

Aerostar Bacău și Concordia Chiajna, fără victorie în acest an 

Nici Aerostar Bacău și nici Concordia Chiajna nu sunt liniștite în privința salvării de la retrogradare la finalul acestui sezon. Gazdele de sâmbătă sunt pe penultimul loc, 19, cu 10 puncte în 17 partide. Oaspeții au 18 puncte în 17 meciuri și sunt cu câteva poziții mai sus, pe 16.

Ultima victorie a formației lui Mihai Ionescu datează din noiembrie anul trecut, 4-1 în deplasare cu Petrolul, în etapa a 12-a. De partea cealaltă, echipa lui Claudiu Niculescu n-a mai învins din ultima rundă a anului trecut, a 15-a, din decembrie, 3-2 la Chiajna cu CSM Slatina.

Foto: Dragoș Pășcăneanu/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/9-echipe-sunt-deja-picate-in-play-out-ul-ligii-2-cum-arata-clasamentul-si-programul-meciurilor-acestor-cluburi-cu-doua-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-19174992

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-o-echipa-care-sufera-din-punct-de-vedere-sportiv-mihai-ionescu-ne-confruntam-cu-multe-probleme-la-acest-capitol-asta-e-adevarul-moldovenii-duel-cu-concordia-chia-19174987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-la-prima-victorie-in-mandatul-lui-mihai-ionescu-moldovenii-au-trecut-la-scor-de-dinamo-bacau-din-liga-4-19174295

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2021, 15:06 Liga 2
Pe aceeași temă