Aerostar Bacău se teme de meciul cu Pandurii. Mihai Ionescu cere prudență maximă cu ultima clasată, mai ales că are patru accidentați: ”Avem probleme, dar trebuie să batem!”. Cornel Ardei, convocat la naționala U19

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2021, 13:50 Liga 2
Aerostar Bacău se teme de meciul cu Pandurii. Mihai Ionescu cere prudență maximă cu ultima clasată, mai ales că are patru accidentați: ”Avem probleme, dar trebuie să batem!”. Cornel Ardei, convocat la naționala U19

Aerostar Bacău și Pandurii, ultimele două clasate din Liga 2, se întâlnesc în meci direct sâmbătă de la ora 11:00, în etapa a 18-a. Moldovenii au schimbat și antrenorul, l-au numit pe Mihai Ionescu, în care își pun multă încredere cu privire la salvarea de la retrogradare.

Mihai Ionescu: ”Să nu ne imaginăm că meciul e câștigat dinainte”

Noul ”principal” al băcăuanilor se află în fața primului meci și și-a atenționat jucătorii că trebuie să abordeze confruntarea extrem de serios, chiar dacă Pandurii e cea mai slabă echipă din Liga 2. Mihai Ionescu a declarat înaintea confruntării că vrea neapărat cele trei puncte.

Le-am explicat foarte clar băieților că nu ne despart decât două puncte și un loc de adversara de sâmbătă. Să nu ne imaginăm că meciul e câștigat dinainte”, a declarat antrenorul, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău are patru jucători accidentați

Patru jucători indisponibili are Aerostar Bacău înaintea jocului cu gorjenii. Mircea Manole, Cătălin Ilie, Alexandru Zaharia și Ionuț Chirilă au probleme medicale și nu vor fi pe teren cu Pandurii.

E adevărat, ne confruntăm cu destule probleme, dar nu mai e nici loc și nici timp de alibiuri. Trebuie să  batem sâmbătă! Sper să fiu inspirat și să aleg cea mai bună formulă de echipă, astfel încât să-mi încep mandatul cu dreptul”, a mai spus Mihai Ionescu.

Cornel Ardei, convocat la naționala U19 a României

Aerostar Bacău a primit o veste foarte bună zilele trecute. Fundașul Cornel Ardei a fost convocat la naționala României sub 19 ani, pentru meciul amical cu Serbia, de la Arad, de miercuri 10 martie.

CORNEL ARDEI – FUNDASUL DE FIER AL ECHIPEI CS AEROSTARE BACAU A FOST CONVOCAT LA LOTUL NATIONAL DE JUNIORI U19.

Fundasul central al echipei noastre, Ardei Cornel a fost convocat la echipa nationala a Romaniei – U19. Ardei nu este singurul fotbalist care s-a format si a jucat la CS Aerostar, convocat la echipa nationala. De-a lungul timpului au mai fost convocati la echipe nationale de juniori si seniori, Pantilimon, Ghinga si Burca.

Ardei a inceput fotbalul la varsta de 11 ani, sub comanda antrenorului Elisei Cornel. Acesta a debutat la seniori in anul 2017, la varsta de 15 ani, sub comanda lui Mihai Ionescu, actualul antrenor al CS Aerostar. In prezent are in total 26 de meciuri jucate pentru Aerostar : 15 in L3 si 11 in L2. Este elev in clasa a XII a, in cadrul Liceului cu Program Sportiv, Bacau.

Lotul convocat de FRF se va reuni in data de 07 martie, urmand ca in data de 10 martie , pe stadionul Francisc von Neuman din Arad, sa se dispute un meci amical intre selectionata echipei nationale si selectionata Serbiei.

Mult succes, Cornel!”, se arată pe pagina de Facebook, Aerostar Bacău.

Valerian Voicu, vice-președintele Aerostarului Bacău, a vorbit despre convocarea lui Cornel Ardei și a afirmat că e o mândrie pentru clubul său, să dea un jucător la reprezentativa U19.

Este o satisfacție atât pentru Clubul Sportiv Aerostar, cât și pentru jucător. Avem încredere că Ardei Cornel va confirma și la nivel de echipă națională calitățile care i-au permis să joace la echipa de club încă de când avea doar 16 ani”, a declarat conducătorul.

Aerostar Bacău are doar două puncte peste Pandurii 

Aerostar Bacău e pe locul 19 cu 9 puncte în 16 partide, în timp ce Pandurii e pe 20, cu 7 puncte în 15 meciuri. În 2021, Aerostar Bacău a disputat două meciuri și le-a pierdut, 0-2 cu Unirea Slobozia și 0-3 cu Metaloglobus. Pandurii a disputat doar o partidă, cedată contra Petrolului, cu 0-4.

Foto: George Filip/ Mediafax Foto și Aerostar Bacau

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-ionescu-a-trecut-la-treaba-si-a-proiectat-deja-imaginea-aerostarului-bacau-fara-o-disciplina-tactica-temeinica-nu-poti-face-nimic-moldovenii-au-probleme-cu-accidentarile-ina-19172600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/120-de-cazuri-de-neplata-a-salariilor-in-fotbalul-romanesc-doar-in-2021-jucatorii-din-liga-2-si-liga-3-au-sesizat-si-ei-problemele-la-echipele-respective-s-au-blocat-finantarile-din-cauza-19172338

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-18-a-a-ligii-2-debuteaza-sambata-si-se-incheie-tot-intr-o-zi-de-marti-rapid-asu-poli-si-fc-u-craiova-joaca-acasa-petrolul-sta-programul-rundei-19172164

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2021, 13:50 Liga 2
Pe aceeași temă