Aerostar Bacău, la prima victorie în mandatul lui Mihai Ionescu. Moldovenii au trecut la scor de Dinamo Bacău, într-un amical

Răzvan STÎNGĂ 13 Mar. 2021, 15:04 Liga 2

Aerostar Bacău nu a luat pauză, deși nu a evoluat în etapa a 19-a a Ligii 2. Moldovenii nu au fost programați, pentru că în această rundă erau împerecheați cu cei de la Turris Oltul, retrași din competiție. Astfel, a organizat un meci amical.

Aerostar Bacău a trecut cu 3-0 de Dinamo Bacău 

Aerostar Bacău a programat, sâmbătă, o partidă test contra celor de la Dinamo Bacău (Liga 4). Confruntarea a avut loc în comuna Săucești (Bacău), iar echipa lui Mihai Ionescu a câștigat la scor, cu 3-0. Au marcat Cătălin Vraciu, Vlad Danale și Darius Mureșan. Acestea sunt singurele informații oferite de Aerostar Bacău, pe pagina de Facebook.

”Meci amical:

FC Dinamo Bacău (Liga 4)- Aerostar Bacău (Liga 2), scor 0-3.

Experiența superioară a adversarilor s-a dovedit un atuu important în acest joc, însă pentru noi a fost un test important, care ne-a arătat multe dintre elementele care trebuie remediate de antrenorii noștri! A fost un joc util, cu multe faze de poartă, iar victoria adversarilor, meritată!

Felicitări ambelor echipe!

Hai FC Dinamo Bacău!”, se arată pe pagina de Facebook, FC Dinamo BACĂU.

Mihai Ionescu recunoștea că Aerostar Bacău are un blocaj 

A fost primul succes al Aerostarului Bacău, după ce echipa a fost preluată de Mihai Ionescu. E adevărat că el a venit destul de recent și a apucat să stea pe banca tehnică abia un meci, în cel din Liga 2 din etapa trecută, a 18-a, 1-1 pe teren propriu cu Pandurii.

”Băieții sunt blocați fizic și mental. Ne confruntăm și cu multe indisponbilități, lucru care nu e ok. Trebuie să remediem multe neajunsuri”, spunea Mihai Ionescu după partida cu Pandurii, din etapa trecută.

În acest timp, al acestor zile în care Aerostar Bacău nu a jucat în etapa a 19-a din Liga 2, Mihai Ionescu a programat o perioadă de pregătire intensă, cu două antrenamente pe zi, care speră să aibă rezultate pozitive în următorul meci oficial.

Aerostar Bacău, două meciuri și termină sezonul regular 

Aerostar Bacău va mai juca două meciuri în sezonul regular a Ligii 2, cu Concordia Chiajna, pe teren propriu, și cu CS Mioveni, pe teren străin. Acum, echipa lui Ionescu e penultima în Liga 2, cu numai 10 puncte în 17 partide. Ultima clasată, Pandurii, are cu un punct mai puțin.


Foto: FC Dinamo BACĂU

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-19-asu-poli-are-nevoie-de-un-punct-pentru-a-fi-noul-lider-al-clasamentului-cinci-meciuri-au-loc-sambata-de-la-ora-11-printre-care-si-al-echipei-lui-dan-alexa-19174222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-lovitura-pentru-viitorul-pandurii-pe-ultima-suta-de-metri-a-luptei-pentru-play-off-antrenorul-flavius-stoican-si-patru-jucatori-au-iesit-pozitiv-la-covid-19-si-sunt-in-izolare-19174228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-cu-fc-u-craiova-explicatiile-lui-ovidiu-stanga-dupa-esecul-cu-u-cluj-nu-mi-e-teama-pentru-ca-sunt-puternic-ce-va-face-la-meciul-19174185

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Mar. 2021, 15:04 Liga 2
Pe aceeași temă