Adrian Popa, înapoi la Steaua? Reacția mijlocașului

Andrei PASCU 08 Feb. 2024, 18:46 Liga 2
Adrian Popa, înapoi la Steaua? Reacția mijlocașului

Adrian Popa este liber de contract în acest moment și își caută un nou acord! Chiar dacă se zvonea că mijlocașul s-ar putea retrage din cariera de fotbalist, acum el a lămurit lucrurile și vrea, până când se va termina fereastra de transferuri, să găsească un nou club.

Mijlocașul a vorbit chiar despre o revenire la Steaua, căreia nu i-ar spune nu în cazul în care va fi abordat de conducere.

Adrian Popa s-ar întoarce la Steaua

Ajuns la 35 de ani, mijlocașul este pe finalul carierei, iar de acum va parafa, probabil, ultimul său contract de fotbalist. Se credea că Steaua îi va da această posibilitate, dat fiind faptul că a fost unul dintre cei mai buni jucători din lot în stagiunea 2022/ 2023, dar părțile nu s-au înțeles și nu au continuat colaborarea.

A jucat în 19 meciuri Adrian Popa în ediția 2021/2022 a Ligii 2 și a înscris cinci goluri, iar în sezonul următor a avut 28 de apariții și a înscris șase goluri în tricoul ”militarilor”. Atunci, Popa semna cu Steaua la finalul lunii septembrie 2021, după despărțirea de Academica Clinceni.

Ulterior, în vara lui 2023, a semnat cu Concordia Chiajna, unde a început sezonul ca titular, a prins primele patru meciuri, iar apoi a fost exclus din lot de Erik Lincar. A avut mai multe contre cu clubul ilfovean, iar ulterior a fost reprimit la antrenamente. Cu toate acestea, a plecat recent, în această iarnă, având cuvinte dure la adresa lui Lincar.

Adrian Popa, înapoi la Steaua? ”Orice este posibil”

Acum, întrebat ce va face, Popa a afirmat că va semna cu alt club și așteaptă propuneri. Interesantă, la o eventuală propunere, va fi și Steaua pentru el, dar rămâne de văzut cine îl va căuta.

Voi avea două-trei zile de răgaz după toată perioada asta, care a fost una foarte grea pentru mine. Voi lua o decizie și voi vedea, în funcție de discuțiile pe care le am, pe ce drum voi apuca. Dacă voi continua, dacă nu voi mai continua.

(N.r. – Dacă se gândește la retragere) Nu, acum mă simt bine fizic. Aș dori să mai joc cel puțin un an. La vârsta mea e greu să mai mergi în străinătate, chiar și în zona Golfului.

(N.r. – O revenire la Steaua) Orice este posibil. Momentan nu pot să spun chestii de genul acesta. Chiar dacă mă întorc sau nu, tot o să merg la meciuri, am abonament. Am avut contacte cu diverse echipe din Liga 2″a spus Adrian Popa, pentru Digi Sport.

Adrian Popa, antrenor sau conducător de club după retragerea din teren

Oricum, Popa începe să se gândească la retragere. Se mai vede pe teren cel mult până la finalul sezonului următor, dar apoi va continua în fenomen. Acum, oscilează între două variante, fie să o ia pe calea antrenoratului, fie să activeze în zona de conducere, pe o funcție administrativă.

Deși s-a apucat de școala de antrenori, Adrian Popa se vede mai mult conducător de club, mai ales că are o vastă experiență ca jucător și a cunoscut tot felul de tipuri de echipe, atât în România, cât și în afara țării, în Anglia, Bulgaria sau țările arabe.

”Nu mai este mult timp, mă sperie această idee (n.r. – că va ajunge la retragere). O să mă trezesc și nu o să am ce să fac. Este o teamă pentru acest final. Fac cursuri ca să iau carnet de antrenor, dar nu m-aș vedea….

M-aș vedea mai degrabă într-o funcție administrativă, în conducerea unui club. Am un master în managementul strategic al firmei, iar acum fac un master pe zona de sport, după ce am terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Sper să mă ajute foarte mult experiența din Anglia și am văzut cu ce mănâncă fotbalul. Am luat legătura cu fotbalul modern unde cred că tindem și noi și sunt convins că acest lucru mă va ajuta foarte mult”, spunea Adrian Popa în decembrie.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/denys-taraduda-va-semna-cu-ceahlaul-19299170

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-victorie-pe-final-in-amicalul-cu-arka-gdynia-scor-3-2-19299172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-s-a-impus-la-limita-in-amicalul-cu-acso-filiasi-19299165

https://liga2.prosport.ro/special/fc-brasov-exclus-din-competitiile-frf-19299151

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-egala-cu-sigma-olomouc-ii-19299147

Andrei PASCU 08 Feb. 2024, 18:46 Liga 2
Pe aceeași temă