Adrian Mititelu jr., mulțumit cu egalul scos de ”FC U” Craiova la Chiajna: ”Un rezultat echitabil.” Ce spune despre debutul lui Ovidiu Stângă, de ce a mers spre vestiar și cum comentează mutarea pe ”Ion Oblemenco”

Marius ANGHEL, Andreea VISU 03 Mar. 2021, 11:49 Liga 2

”FC U” Craiova a debutat cu un egal în meciurile oficiale din 2021, după ce marți seară a terminat la scorul de 0-0 jocul din deplasare de la Concordia Chiajna. A fost o partidă în care ilfovenii au avut mai multe ocazii de gol, iar doljenii au excelat la intrări dure, pe care arbitrul nu le-a sancționat cu eliminare.

La meciul de la Chiajna a asistat și patronul echipei craiovene, Adrian Mititelu junior, care în timpul jocului a avut câteva reproșuri pe care să le strige jucătorilor. De exemplu, către mijlocașul Marian Anghelina a strigat: ”Băi, Anghelina, mă omori”, nemulțumit de jocul și de faulturile făcute de jucători. Apoi au urmat cuvinte care nu pot fi reproduse.

Adrian Mititelu junior, după meciul cu Concordia: ”Un rezultat echitabil, ținând cont că a fost un meci foarte greu”

La final, Mititelu jr. s-a declarat mulțumit de egalul obținut de ”FC U” Craiova în fața uneia dintre ultimele clasate.

”Un rezultat echitabil, ținând cont că a fost un meci foarte greu. În prima etapă nu am jucat din cauza faptului că s-a retras Turris Turnu Măgurele și e echitabil, suntem neînvinși de 15 etape, suntem pe locul 1, la trei puncte de locul 2. Sperăm să continuăm pe drumul acesta, să promovăm la finalul anului. Suntem neînvinși. Asta arată că avem un lot foarte puternic și zic eu că puteam să învingem astăzi, dar, trăgând linie, este un rezultat echitabil.

Ținând cont că nu am jucat prima etapă, este primul joc anul acesta și acum am fost puși să jucăm ultimii, ceea ce consideră că a fost un dezavantaj, pot să spun că am înregistrat un rezultat echitabil. Acum jocul va crește de la meci la meci”, a spus fiul lui Adrian Mititelu.

Mititelu jr.: ”Nu intru eu în vestiar. Acolo este treaba antrenorului să vorbească”

La pauză, Mititelu jr. a coborât din tribună pe gazon și a mers către vestiare. Întrebat despre gestul său, finanțatorul Craiovei a spus că nu își permite să intre în vestiar, acolo unde antrenorul este șeful.

”Am fost la zona zero, nu am intrat la vestiar, că nu intru eu în vestiar. Cu băieții vorbesc mereu, la antrenamente, dar la vestiar este treaba antrenorului să vorbească”, a explicat Mititelu junior.

Acesta își arată susținerea față de noul antrenor, Ovidiu Stângă.

”Faptul că tatăl meu a fost arestat nu a influențat cu nimic echipa, pentru că totul a decurs normal, jucătorii se antrenează, financiar sunt foarte bine. Nu avea de ce să influențeze.
A venit domnul Ovidiu Stângă, un antrenor nou, avem foarte mare încredere în el și zic eu că echipa a arătat foarte bine astăzi. Ovidiu Stângă nu este străin acestei echipe. Așa am considerat la momentul respectiv, pentru că se mulează pe proiectul nostru și, pe termen mediu sau lung, eu zic că Ovidiu Stângă este cel mai potrivit pentru mersul echipei”, a spus patonul echipei despre problemele tatălui său și numirea noului antrenor.

Mutarea echipei pe ”Ion Oblemenco”, ”un moment așteptat de foarte mulți ani, emoționant”

În fine, Mititelu junior a vorbit și despre mutarea echipei U Craiova 1948 SA cu meciurile de pe teren propriu pe ”Ion Oblemenco”, acolo unde a reușit să joace până acum, de la finalizarea noii arene, doar în două partide de Cupa României, în 16-imi, în care a pierdut cu ”U” Cluj (2-3, după prelungiri) și ASU Poli (1-3).

În prima parte a sezonului de Liga 2, ”FC U” Craiova și-a disputat meciurile de acasă la Drobeta Turnu Severin.

”Este un moment așteptat de foarte mulți ani. Emoționant. Este un lucru normal să jucăm pe Ion Oblemenco, nu este nicio victorie. Orice echipă din Craiova trebuie să joace pe Oblemenco, pe un stadion public. Sper să spargem gheața și să învingem, pentru că am avut două eșecuri în Cupa României în decurs de doi ani. Sper să învingem CS Mioveni și să ne desprindem în campionat. Ar fi fost spectaculos să fie și spectatori în tribune, ținând cont că avem niște fani nemaipomeniți. Acum, sper să se rezolve și problema asta cu pandemia. Sper ca în aprilie, din câte am înțeles, să se dea drumul la o parte din spectatori, să poată să intre pe stadion. M-aș bucura și ar fi un atu pentru noi, să jucăm cu spectatori, pentru că am juca în 12”, a comentat, despre acest subiect, Adrian Mititelu junior.

Cu 31 de puncte, U Craiova 1948 SA rămâne pe locul 1 în Liga 2, acum cu 15 jocuri desfășurate în 17 etape. O urmează ASU Poli (28 de puncte în 16 meciuri) și Petrolul (27 de puncte în 16 meciuri). În etapa a 18-a, oltenii joacă pe ”Ion Oblemenco” cu CS Mioveni, în data de 9 martie, de la ora 19:00.

Foto: Andreea Visu și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-fc-u-craiova-se-joaca-de-la-ora-1730-ovidiu-stanga-debuteaza-ca-antrenor-al-liderului-ligii-2-echipa-aflata-la-primul-meci-oficial-in-2021-19172151

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-stanga-multumit-cu-egalul-cu-concordia-insa-deranjat-de-alt-aspect-nu-s-a-jucat-fotbal-eu-m-am-intors-in-romania-sa-jucam-fotbal-ce-i-reproseaza-arbitrului-cum-vede-reve-19172268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-frustrat-de-cate-ocazii-au-ratat-jucatorii-sai-in-meciul-cu-fc-u-craiova-ghinionul-a-facut-sa-nu-luam-trei-puncte-antrenorul-concordiei-crede-c-19172273

Marius ANGHEL, Andreea VISU 03 Mar. 2021, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă