Adi Falub: „Nu e o performanță calificarea în sferturi!”

04 Nov. 2008, 18:01 Liga 2
Adi Falub:

Pentru echipa din Regie urmează un examen de studiu dificil pe stadionul din Giulești în compania CFR-ului, o nucă tare de spart pentru orice echipă din România. Elevii lui Adi Falub pot salva începutul mai neplăcut din campionat cu o victorie împotriva clujenilor.

Întrebat dacă este o prioritate calificarea în sferturi , acesta a declarat că nu-l interesează prea mult Cupa României: “Calificarea în sferturi nu e o performanță. Nu prea mă interesează Cupa României. Performanță ar fi fost dacă am juca finala . Până atunci trebuie să ne lingem rănile și să pregătim bine următorul meci”, a spus tehnicianul studenților. În schimb jucătorii sunt optimiști și speră măcar să repete jocul bun prestat în partida cu Steaua:

Mai avem ceva de pierdut în meciul cu CFR după trei înfrângeri consecutive? Deocamdată nu suntem în stare să batem pe nimeni. Asta ne e valoarea. Trebuie să tratăm meciul din Giulești cu seriozitate maximă. Sper ca publicul să fie de partea noastră.”, a afirmat căpitanul Dacian Varga.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Articol scris de Cosmin Scarlat

04 Nov. 2008, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă