ACS Berceni ia măsuri după ce a pierdut al 12-lea meci în 13 etape. Trei jucători au fost dați afară. „Nu abandonăm, dar nemulțumiri există”

ACS Berceni ia măsuri după ce a pierdut al 12-lea meci în 13 etape.** Trei jucători au fost dați afară.

Cu doar un punct acumulat în campionat, după desfășurarea a 13 etape, acela în deplasarea de la Șiria, în fața ultimei clasate Șoimii Pâncota, ACS Berceni are șanse reduse să scape de retrogradare la finalul acestui sezon, însă gruparea ilfoveană care s-a mutat la Buftea nu are gânduri de retragere din competiție, așa cum s-a zvonit în ultima perioadă.

Directorul sportiv al clubului ilfovean, Paul Terteleac, a respins zvonurile de retragere din Liga 2 și a anunțat noile măsuri luate după înfrângerea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Sepsi OSK, scor 1-0. „Problema noastră este că nu avem puncte, atâta tot. Nu e vorba de vreun abandon, dar nemulțumiri există. În urma ședinței de azi (n.r. de duminică) s-a renunțat la trei jucători: Lupu, Bîrsănel și Ghinea. Vom vedea din iarnă ce vom face. Încercăm acum să obținem victoria la Juventus, liderul la zi al clasamentului”, a declarat Terteleac la radio Sport Total FM.

Astfel, conform declarației lui Paul Terteleac, ACS Berceni s-a despărțit de trei fundași: Valeriu Lupu (25 ani – 13 meciuri în acest sezon), George Bîrsănel (27 ani – 12 meciuri) și Adrian Ghinea (23 ani – 2 meciuri).

În ultimele două etape, cu CS Afumați (0-4) și Sepsi OSK (0-1), ACS Berceni a fost condusă de pe banca tehnică de un nou antrenor principal, în persoana lui Mugur Bolohan. Înaintea acestuia, până după jocul din etapa a 11-a, echipa fusese condusă de Marcel Abăluță.

După 13 etape, gruparea care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Buftea are înregistrate 12 înfrângeri și un egal, iar golaverajul este unul cu mult pe minus: 6-32. Ilfovenii sunt pe locul 19 în Liga 2, penultimul, la egalitate cu ultimul loc ocupat de Șoimii Pâncota.

Pe aceeași temă