Achiziție interesantă pentru Concordia Chiajna. Un campion al Norvegiei în 2020, cu un trecut care atrage atenția, noua mutare a ilfovenilor

Autor: Andrei PASCU Publicat: 20 Sep. 2022, 12:55 Actualizat: 20 Sep. 2022, 13:00 Liga 2
Achiziție interesantă pentru Concordia Chiajna. Un campion al Norvegiei în 2020, cu un trecut care atrage atenția, noua mutare a ilfovenilor

Concordia Chiajna continuă să mute la capitolul achiziții, chiar dacă s-au scurs șapte runde din campionat. Ilfovenii au mai adus un jucător recent, pe danezul Sammy Skytte, în vârstă de 25 de ani, care a fost rezervă în partida de Liga 2 cu CS Comunal Șelimbăr, pierdută cu 0-1.

Concordia Chiajna, achiziție interesantă. L-a adus pe danezul Sammy Skytte, cu un trecut care atrage atenția

Concordia Chiajna are un start slab de sezon, iar din acest motiv tot au loc modificări la nivelul lotului. Achiziția recentă, Sammy Skytte, a jucat ultima dată în Norvegia, la Stabaek Fotball. De altfel, noul jucător al formației din Ilfov a evoluat până acum doar în Danemarca și Norvegia, iar printre cele mai importante cluburi la care a fost legitimat se numără Bodo/Glimt, FC Midtjylland sau Silkeborg IF.

Însă, dintre echipele amintite, doar la Bodo/Glimt și Silkeborg a reușit să joace, dar nu foarte mult, 11, respectiv trei meciuri. Interesant este faptul că Skytte are și un trofeu în palmares, campionatul Norvegiei cu Bodo/Glimt în 2020.

A prins chiar 11 meciuri la momentul acela, dar sezonul nu a fost terminat la Bodo/Glimt, pentru că a fost cedat apoi chiar la Stabaek Fotball, pentru o sumă de bani se pare, pentru 250.000 de euro.

Sammy Skytte, convocări și la naționala din Danemarca sub 21 de ani

Este o mutare care atrage atenția, mai ales că Sammy Skytte era un jucător promițător în urmă cu ceva ani, având convocări la naționalele ”under” ale Danemarcei, dintre care două pentru selecționata sub 21 de ani.

Concordia Chiajna l-ar putea folosi pe Sammy Skytte în Cupa României sau în runda a 8-a din Liga 2

După șapte meciuri în Liga 2, Concordia Chiajna are 7 puncte și se află pe locul 14 din 20 de echipe, având doar două victorii până acum, 1-0 cu FK Miercurea Ciuc și 3-0 cu Unirea Constanța.

În runda a 8-a, după pauza venită în Liga 2 în urma meciurilor echipelor naționale, Concordia Chiajna va evolua în deplasare cu Poli Timișoara. Însă, va disputa și meciul din play-off-ul Cupei României înainte, cu Universitatea Cluj, de pe teren propriu.

E posibil ca Sammy Skytte să fie pus pe picioare din punct de vedere fizic și să intre în unul dintre meciuri.

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 20 Sep. 2022, 12:55 Actualizat: 20 Sep. 2022, 13:00 Liga 2
Pe aceeași temă