Aceleași vechi probleme la CSM Reșița și cu CSM Slatina. Alin Minteuan: ”Se repetă greșelile personale și plecăm de la 0-1.” De ce crede că echipa poate câștiga runda următoare

Răzvan STÎNGĂ 13 Mar. 2021, 16:11 Liga 2

CSM Reșița nu a reușit să câștige nici în etapa a 19-a a Ligii 2. Pe teren propriu, a scos doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu CSM Slatina, o echipă care la rândul ei se va bate pentru evitarea retrogradării.

În plus, reșițenii au revenit de la 0-1 pe tabelă. Ianis Stoica a deschis scorul în Valea Domanului, în minutul 28.

Alin Minteuan: ”Am controlat jocul pe toată durata partidei, dar mingea n-a vrut să intre în poartă” 

CSM Reșița a restabilit egalitatea până la pauză, grație unei lovituri de la 11 metri. Laurențiu Buș a transformat și a stabilit scorul primei reprize, dar și al meciului. La fel ca în etapele trecute, Alin Minteuan, antrenorul Reșiței, a evidențiat anumite greșeli individuale care au condus la încă un meci fără victorie și cele trei puncte.

Una peste alta, nu a fost însă total supărat pe evoluția fotbaliștilor, iar jocul a mers într-o oarecare măsură în direcția dorită de el.

”Cred că am făcut un joc bun dar din păcate, se repetă aceste greșeli personale care ne aduc într-o situație în care să plecăm în permanență de la scorul de 1-0 pentru adversari. Nu reușim să marcăm noi primii și să ne impunem noi jocul. Trebuie să alergăm după egalare și este foarte greu. Am controlat jocul pe toată durata partidei, dar mingea n-a vrut să intre în poartă.

Poate n-am avut așa de multe ocazii, dar cu un pic de concentrare mai mare la ultima pasă, am fi putut să ajungem într-o situație mai bună de-a marca. De multe ori în fotbal nu e ceea ce vrem noi. Acum fotbalul n-a vrut ca Reșița să obţină victoria. Facem multe greșeli care nu-și au locul la acest nivel. Încercăm să facem o treabă bună, am reușit într-o oarecare măsură anul trecut, dar se pare că anul acesta lucrurile nu stau cum aș vrea eu.

N-am făcut un meci rău, am avut posesie, jucătorii au încercat, dar dacă lucrurile nu le faci cum trebuie, fotbalul decide el ce se întâmplă pe teren. Toate jocurile Slatinei au fost identice, să joace pe contraatac, dar greșelile personale ne-au făcut iar să alergăm după egalare”, a spus Alin Minteuan, citat de Radio Reșița.

Alin Minteuan: ”Nu ne avantajează terenurile bune, poate când vom juca pe un teren rău, la Recea, s-ar putea să câștigăm și noi”

CSM Reșița a jucat pe terenuri bune până acum, aspect care, din punctul de vedere al lui Alin Minteuan, nu este în avantajul echipei sale. El se așteaptă ca etapa următoare, la Recea, acolo unde suprafața de joc e printre cele mai proaste din campionat, CSM Reșița să aibă o evoluție superioară.

”Nu ne avantajează terenurile bune, poate în etapa următoare când vom juca pe un teren rău, la Recea, s-ar putea să câștigăm și noi. Toate meciurile sunt grele la Liga 2, iar adversarii își doresc să obțină puncte. Din păcate, nu reușim să acumulăm mai multe puncte. Dar, până la urmă, e un punct câştigat”, a mai afirmat Alin Minteuan.

CSM Reșița, pe 14 în Liga 2 

CSM Reșița e pe 14 în Liga 2, cu 19 puncte după 17 partide. CSM Slatina e pe locul 18, cu 15 puncte în tot atâtea meciuri.

Reșițenii vor mai juca în finalul sezonului regular cu Fotbal Comuna Recea (deplasare) și U Craiova 1948 SA (acasă), în timp ce oltenii mai au cu Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare).

Foto: Zoli Bagosi / Radio Reșița și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-19-asu-poli-are-nevoie-de-un-punct-pentru-a-fi-noul-lider-al-clasamentului-cinci-meciuri-au-loc-sambata-de-la-ora-11-printre-care-si-al-echipei-lui-dan-alexa-19174222

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Mar. 2021, 16:11 Liga 2
Pe aceeași temă