„A venit timpul să plec de la Snagov”

19 Dec. 2008, 11:33 Liga 2

Unul din cei mai utilizați jucători din lotul lui FC Snagov , căpitanul Alexandru Radu dorește ca după cei 4 ani petrecuți la Snagov să părăsească această grupare.

 

“Dacă din iarnă voi avea o ofertă concretă de la vreo echipă, mai ales din liga I, aș dori să plec de la Snagov. Sunt convins că am dat tot ce am avut mai bun pentru această echipă”, a declarat Alexandru Radu.

 

Cum caracterizezi evoluția echipei din acest tur de campionat?

Una foarte bună. Ținând cont că suntem o echipă nou promovată, locul 6 este un loc ocupat pe merit. Echipe precum FC Ploiești, Ceahlăul sau Progresul sunt puternice și este foarte greu să le faci față.

 

Care este obiectivul vostru pentru acest sezon?

Este evident și foarte clar cred eu: rămânerea în eșalonul secund.

 

Un eventual transfer la altă echipă te-ar tenta?

Consider că după 4 ani petrecuți la această echipă, cred că a venit timpul să plec. Îmi doresc enorm să fac pasul spre fotbalul din Liga I. Fiecare om își dorește cât mai mult de la viață și cu atât mai mult un fotbalist care tinde spre marea performanță.

 

Pe ce loc crezi că vă veți situa la finalul acestui sezon?

Nu știu, primele 3 locuri sunt deja adjudicate după părere mea de Ceahlăul, Progresul și FC Ploiești. Nu avem cum să ne opunem atât noi cât și celelalte echipe celor trei mari forțe din vârful clasamentului. Eu consider că locul patru la finalul acestui sezon este unul foarte bun pentru o echipă ca FC Snagov.

 

Artisocl scris de Andi Sârbu

19 Dec. 2008, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă