A încetat din viață Florin Bejinaru, fost jucător și ultimul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu

Marius ANGHEL 29 Jul. 2023, 16:36 Liga 2

Florin Bejinaru, fost jucător și antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, a încetat din viață astăzi, 29 iulie 2023, la vârsta de 54 de ani.

În luna martie a acestui an, Bejinaru suferea o primă operație după ce fusese diagnosticat cu o tumoare cerebrală și pentru ajutorarea sa erau transmise mai multe mesaje în mediul online, inclusiv de către clubul Viitorul Pandurii Târgu Jiu, la care fusese ultima dată antrenor la echipa secundă.

A murit Florin Bejinaru!

Anunțul privind trecerea la nemurire a lui Florin Bejinaru a fost făcut sâmbătă, la ora 05:51, de către fii-ca sa.

”Azi a încetat să mai bată inima celui care a fost soț și tată, Bejinaru Florin Constantin, după o grea și lungă suferință.
Drum lin către îngeri!”, a transmis Talida Manuela Bejinaru.

Cluburile Pandurii Târgu Jiu (în faliment) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (în Liga 2) au avut mesaje de condoleanțe pentru fostul fotbalist și antrenor.

”S-a stins din viață fostul jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu și ultimul antrenor al pandurilor, Florin Bejinaru!
Condoleanțe familiei îndurerate din partea celor care l-au cunoscut și apreciat!”, a transmis Pandurii.

”La începutul partidei de astăzi va fi ținut un moment de reculegere pentru domnul Florin Bejinaru, care s-a stins din viață în urmă cu câteva ore.
Transmitem Condoleanțe familiei acestuia.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a comunicat Viitorul Pandurii.

Florin Bejinaru a fost ultimul antrenor al echipei Pandurii

La începutul lunii februarie a acestui an, Florin Bejinaru era numit antrenor principal al echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, activă în Liga 3. Nu și-a mai putut continua însă activitatea din momentul în care a fost diagnosticat cu tumoarea și avea să fie operat pe creier în luna martie.

După ce s-a lăsat de fotbal, Bejinaru a avut mai multe funcții la clubul Pandurii Târgu Jiu, de antrenor secund, director tehnic sau director al Centrului de Copii și Juniori. Ultima dată a fost antrenorul principal al echipei emblemă a orașului Târgu Jiu și a județului Gorj, în Liga a 4-a, până când s-a dictat falimentul acesteia, în octombrie 2022.

https://liga2.prosport.ro/special/daniel-pancu-noul-selectioner-al-romaniei-u21-19278027

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

https://liga2.prosport.ro/liga-4/un-antrenor-din-alba-iulia-face-voluntariat-in-tanzania-din-dragoste-de-fotbal-si-de-copii-face-parte-dintr-un-grup-de-20-de-romani-printre-care-este-si-un-fost-presedinte-al-politehnicii-iasi-19277587

Marius ANGHEL 29 Jul. 2023, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă