Pandurii, fără gol cu nou-promovata Viitorul Șimian. Jucătorii Dodoi, Pleașcă, Brînzan și Oiță n-au jucat în amicalul de la Severin și ar putea părăsi echipa gorjeană

Mircea OGLINDOIU 15 Jul. 2021, 14:28 Liga 3
Pandurii, fără gol cu nou-promovata Viitorul Șimian. Jucătorii Dodoi, Pleașcă, Brînzan și Oiță n-au jucat în amicalul de la Severin și ar putea părăsi echipa gorjeană

Învinsă în primul amical al verii cu 7-0 de rezervele Universității Craiova, Pandurii Târgu Jiu a remizat, mieruri seara, la Drobeta-Turnu Severin, cu nou-promovata în Liga 3 Viitorul Șimian, scor 0-0.

Călin Cojocaru: ”A fost un meci bun, efort mare din partea jucătorilor” 

Echipa gorjeană a ratat o lovitură de la 11 m în minutul 71, prin belgianul aflat în probe Sean Aerts, care nu l-a putut învinge pe portarul de 15 ani Matei Goga de la punctul cu var!

A fost doar al doilea meci de pregătire al nostru și suntem tot încăutări. Mai aşteptăm şi alţi jucători, fiindcă avem nevoie ca să formăm lotul în cursul acestei săptămâni şi după aceea ne vom pregăti aşa cum trebuie pentru campionat.

A fost un meci bun, efort mare din partea jucătorilor, fiindcă a fost căldură mare, chiar dacă s-a jucat la ora 18:00. Pe Felipe Acoşta trebuie să vedem dacă putem să îl mai ţinem la Pandurii, fiindcă are oferte”, a declarat antrenorul echipei gorjene, Călin Cojocaru.

Pandurii a început meciul de pe Municipalul severinean în formula:  Alexandru Opriţa – Carlos Corduneanu, Robert Stancu, Emanuel Okeke, Cătălin Afrim, Alfred Mensah, Sean Aerts, Felipe Acosta, Alexandru Popescu, Robert Petre şi Ovidiu Rasoveanu, iar pe paracurs au mai intrat Ionuţ Buţă, Adelin Pârcălabu, Bogdan Dănăricu, Leonard Căldăraru, Antonio Dumitrescu, Marian Habet, Adrian Tănăsoiu, Ovidiu Lupuleţ, Raul Cojocaru şi Horaţiu Peia.

Gabriel Dodoi, Denis Brânzan şi Gabriel Oiţă ar putea părăsi Pandurii

Portarul Cătălin Iovicin a acuzat probleme medicale şi nu a putut evolua, iar jucătorii Gabriel Dodoi, Denis Brânzan şi Gabriel Oiţă, care evoluaseră în amicalul cu Universitatea Craiova, nu au făcut deplasarea la Turnu Severin și ar putea părăsi Pandurii. Nici Marian Pleașcă nu mai pare tentat să continue în Liga 3, la echipa gorjeană, care a retrogradat la finele sezonului precedent.

Foști jucători la Pandurii, Brînzan și Oiță reveniseră vara aceasta la Târgu Jiu, după ce sezonul precedent și ei au retrogradat din Liga 2, cu CSM Reșița, respectiv Fotbal Comuna Recea.

În primul amical al verii, Viitorul Șimian fusese învinsă cu 5-1 în deplasarea de la CSM Reșița. Sâmbătă, de la ora 11:00, mehedințenii joacă la Jiul Petroșani.

Foto: Pandurii Targu Jiu

 

 

Mircea OGLINDOIU 15 Jul. 2021, 14:28 Liga 3
Pe aceeași temă