Viitorul Pandurii 2 a schimbat antrenorul. L-a numit în funcție pe fostul ”principal” al desființatei Pandurii Târgu Jiu

Andrei PASCU 09 Feb. 2023, 16:27 Liga 3
Viitorul Pandurii 2 a schimbat antrenorul. L-a numit în funcție pe fostul ”principal” al desființatei Pandurii Târgu Jiu

Viitorul Pandurii 2, ”satelitul” echipei din Liga 2 din județul Gorj, are un nou antrenor principal. Clasată pe locul 9, penultimul, în Seria 7 din Liga 3, formația secundă a clubului din Târgu Jiu a apelat la serviciile lui Florin Bejinaru (53 de ani).

Viitorul Pandurii 2 are un nou antrenor, Florin Bejinaru

Viitorul Pandurii 2 s-a despărțit de Constantin Andriucă, iar conducerea l-a numit în funcție pe Bejinaru, care ultima dată a activat la desființata Pandurii Târgu Jiu. Chiar până în momentul dispariției clubului s-a ocupat Florin Bejinaru de conducerea băncii tehnice, iar cariera lui s-a legat în mare parte de fosta echipă gorjeană.

A fost pe mai multe funcții la fosta Pandurii Târgu Jiu, ca antrenor secund, director tehnic sau director al centrului de copii și juniori, iar acum, la Viitorul Pandurii 2, a venit, conform site-ului Gorjeanul, cu câțiva fotbaliști titulari pe care i-a pregătit la Pandurii Târgu Jiu până la desființare.

Viitorul Pandurii continuă cooptarea foștilor angajați de la desființata Pandurii Târgu Jiu

Este o altă mutare pe care conducerea clubului Viitorul Pandurii o face în direcția cooptării anumitor oameni, jucători sau antrenori, de la fosta Pandurii Târgu Jiu, chiar și ”principalul” primei echipe, Călin Cojocaru, având un trecut care se leagă de aceasta din urmă.

Viitorul Pandurii 2 are o situație dificilă în Seria 7 a Ligii 3, fiind pe penultimul loc în clasament, pe 9, cu numai 8 puncte adunate în 15 etape scurse din sezonul regular. Are două victorii, două remize și 11 eșecuri, cu un ecart de trei puncte peste ultima clasată, Aurul Brad.

Viitorul Pandurii 2 este, însă, la numai un punct de locurile 7 și 8, Retezatul Hațeg și Progresul Ezeriș.

Viitorul Pandurii 2 va debuta în 2023 chiar cu Aurul Brad, în deplasare.

Foto: Viitorul Pandurii

Andrei PASCU 09 Feb. 2023, 16:27 Liga 3
Pe aceeași temă