Ultimul antrenor al echipei Pandurii se luptă pentru viața sa! A fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, s-a operat, iar acum are nevoie de ajutor

Marius ANGHEL 24 Mar. 2023, 12:43 Diverse
Ultimul antrenor al echipei Pandurii se luptă pentru viața sa! A fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, s-a operat, iar acum are nevoie de ajutor

Florin Bejinaru (54 de ani în data de 7 aprilie), ultima dată antrenor al echipei secunde a clubului Viitorul Pandurii Târgu Jiu, trece prin cele mai grele momente ale vieții sale și are nevoie de ajutor pentru a o câștiga.

Fostul fotbalist și ultimul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu se află internat într-un spital din București, a suferit o primă operație după ce a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală și are nevoie de sprijin financiar pentru a primi un tratament la o clinică din străinătate, informează Viitorul Pandurii.

Florin Bejinaru are nevoie de ajutor după ce a fost operat pe creier!

Florin Bejinaru luptă pentru viața sa în aceste zile, după ce a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală și a fost operat de urgență într-un spital din București. Mai departe, antrenorul e nevoit să urmeze un tratament într-o clinică de specialitate din străinătate, iar banii de care are nevoie urgent, circa 30.000 de euro, este peste puterea materială a familiei sale.

”Domnul Florin Bejinaru a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală. Dânsul are nevoie de un tratament special la o clinică din străinătate, fiind necesară urgent suma de 30 de mii de euro.
Pentru toți iubitorii sportului din Gorj, dar și pentru oamenii simpli, donațiile se pot realiza în următorul cont:

Bejinaru Florin Constantin
RO24BACX0000001709993000
Unicredit Țiriac Bank S.A.”, a transmis Viitorul Pandurii Târgu Jiu, club la care a activat ultima dată, ca antrenor al echipei secunde, prezentă în Liga 3.

Un apel la ajutor pentru Bejinaru a făcut și scriitorul gorjean Dorin Brozba:

”Dragi români, haideți să sprijinim urgent un PANDUR adevărat!
Nu demult, o veste tristă a cuprins întreaga suflare panduristă, atât din Gorj, cât și din întreaga țară: minunatul și loialul fost fotbalist și actual antrenor, Florin Bejinaru, cu o activitate neîntreruptă, de peste 30 de ani, sub culorile îndrăgitei grupări sportive, a suferit o intervenție chirurgicală complicată într-un spital bucureștean.
În acest moment dificil, drumul sigur pentru viață, trebuie urmat într-o clinică de specialitate din străinătate, iar suma de 30 de mii de euro necesară urgent, este peste puterea materială a familiei sale.
Haideți să ne mobilizăm cu toții, panduriști, oameni simpli sau iubitori de fotbal și de performanță, și să-l ajutăm pe acest OM special, dedicat atâta amar de vreme echipei sale favorite, Pandurii Târgu-Jiu, dragostea gorjeană de pretutindeni!
BEJINARU FLORIN CONSTANTIN
Cont: RO24BACX0000001709993000
deschis la UNICREDIT ȚIRIAC BANK S.A.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VPTJ (@viitorul_pandurii_targu_jiu)

Florin Bejinaru a fost ultimul antrenor al echipei Pandurii

La începutul lunii februarie a acestui an, Florin Bejinaru era numit antrenor principal al echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, clasată în acest moment pe locul 10, ultimul, din Seria a 7-a a Ligii 3, cu 8 puncte acumulate în 17 etape. Nu și-a mai putut continua însă activitatea din momentul în care a fost diagnosticat cu tumoarea.

După ce s-a lăsat de fotbal, Bejinaru a avut mai multe funcții la clubul Pandurii Târgu Jiu, de antrenor secund, director tehnic sau director al Centrului de Copii și Juniori. Ultima dată a fost antrenorul principal al echipei emblemă a orașului Târgu Jiu și a județului Gorj, în Liga a 4-a, până când s-a dictat falimentul acesteia, în octombrie 2022.

Marius ANGHEL 24 Mar. 2023, 12:43 Diverse
Pe aceeași temă