10 minute bune, insuficiente pentru primul punct în Liga 2. Unirea Constanța s-a trezit pe final cu SC Oțelul, dar a pierdut iar. Dacian Nastai: ”Așa e cu tinerii, au minute incredibile după o repriză slabă”

Andrei PASCU 22 Aug. 2022, 15:14 Liga 2

Unirea Constanța a marcat primele goluri în Liga 2 în etapa a 3-a, pe terenul formației SC Oțelul, în fața căreia a cedat cu 2-3. Echipa lui Dacian Nastai a fost condusă la trei goluri, dar a revenit în ultimele minute și a marcat de două ori. În plus, nu a fost departe nici de golul egalizator.

Unirea Constanța, eșec la limită cu SC Oțelul. Dacian Nastai, plusuri și minusuri

Unirea Constanța a ripostat în partida cu SC Oțelul pe final, formația lui Dorinel Munteanu fiind la controlul jocului în special până la marcarea celor trei goluri, reușite de George Cîrjan (minutele 29 și 45+1) și Juri Cisotti (minutul 49).

Constănțenii au punctat în minutele 82 și 86, prin Laurențiu Ardelean, reușita a doua fiind una foarte frumoasă, cu un șut de la distanță trimis aproape de vinclul porții lui Cosmin Dur-Bozoancă.

La finalul partidei, Dacian Nastai a tras concluziile unui nou eșec, al treilea în trei etape, și a remarcat și anumite părți pozitive, în special modul în care au reacționat jucătorii săi pe final.

Dacian Nastai: ”Suntem cea mai tânără echipă din Liga 2 de departe și asta se vede”

Detaliile care l-au deranjat au fost legate de modul în care s-au apărat fundașii centrali la anumite faze, dar a remarcat și că are foarte mulți tineri în lot și acest lucru s-a văzut în câteva momente, în special în situațiile cheie.

Regretele sunt legate de faptul că echipa adversă ne-a dat două goluri pe lipsă de marcaj în careu, ceea ce este esențial pentru un fundaș central. Am avut ocazii bune de a marca, dar am ratat. Suntem cea mai tânără echipă din Liga 2 de departe și asta se vede.

Așa este cu tinerii, care pot să facă 15-20 de minute incredibile, cum a fost pe final, după o primă repriză slabă. Este greu să ne luptăm cu orice echipă. Noi toate jocurile le abordăm cu gândul de a obține trei puncte și de a-i ajuta pe acești copii să progreseze. Dar, analizând la rece, pot să spun că sunt lucruri pozitive”, a spus Dacian Nastai conform Digi Sport.

  • Unirea Constanța, cu SC Oțelul: Udrea (cpt.) – R. Gab. Zamfir, Cană, Coza, Șuteu – Pandele, Ciuciulete (Lăcătuș 82′), Al. Enache (Șerbănescu 65′) – Ad. Niță (Ardelean 46′), Rob. Tudor (Chirițoiu 53′), Horșia (Malama 53′);
    Rezerve neutilizate: M. Popescu – Cireșoiu, Al. Neacșu, Arnold;

Unirea Constanța, duel cu Viitorul Pandurii în etapa 4

După 0-1 cu Poli Timișoara, 0-3 cu Progresul Spartac și 2-3 cu SC Oțelul, Unirea Constanța va juca în etapa a 4-a cu Viitorul Pandurii, pe teren propriu, echipă care a câștigat etapa a 3-a pe teren propriu cu Dinamo, scor 2-0.

După din runda următoare, Unirea Constanța o va întâlni pe Unirea Dej, în deplasare.

Foto: SC Oțelul Galați și Sorin Pană (Mediafax Foto)

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Aug. 2022, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă