VIDEO / Arbitru pistolar la Liga a IV-a!

29 Mar. 2009, 15:24 Multimedia

Ca fotbalul e sportul sporturilor si poate dezbina familii si chiar natiuni, poate stiam, dar ca un arbitru incoltit de niste suporteri isterici ar fi capabil sa puna mana pe arma si sa traga, parca este totusi prea mult.

Aflati ca s-a intamplat in frumoasa noastra tara, la marele meci dintre fotbalistii de la Popesti-Stefan cel Mare si cei de la Unirea Dragalina. Acolo, cavalerul fluierului a fost un pistolar adevarat. Incidentul a fost filmat de un suporter, cu un telefon mobil.

Toate aceste scene sunt cat se poate de reale. S-au consumat la finalul partidei. Suporterii gazdelor s-au facut foc si para pentru ca arbitrul i-ar fi nedreptatiti si ar fi validat un gol, dat din offside. Astfel, meciul s-a terminat cu 1 la 2. Multimea s-a napustit la cavalerul fluierului si atunci… arbitrul a scos pistolul.

Arbitrul in cauza este tusier si, conform regulamentului, nu avea voie sa intre pe teren cu nimic in plus fata de echipament si fanion. Barbatul a ignorat insa orice regula si, pentru ca s-a simtit incoltit, a reactionat.

Arbitrul-pistolar trebuie sa dea socoteala de doua ori. O data, in fata politistilor care vor verifica daca are sau nu permis de portarma si daca a folosit pistolul intemeiat si, a doua oara, in fata comisiei de disciplina a arbitrilor.

 

www.stirileprotv.ro

29 Mar. 2009, 15:24 Multimedia
Pe aceeași temă