Violențe la Periș! Un jucător a lovit o asistentă de Liga a III-a!

Mihai Andries 06 Nov. 2012, 17:32 Ligi județene
Violențe la Periș!** Un jucător a lovit o asistentă de Liga a III-a!

Violența a început să-și facă loc la meciurile disputate în Liga județeană de Ilfov. Dacă acum câteva săptămâni aceasta a fost prezentă pe terenul de la Măgurele unde un jucător al celor de la CS Ciorogarla l-a bruscat pe central cerându-i socoteală pentru cartonașul roșu pe care i-l arătase, sâmbăta trecută s-a trecut la o nouă etapă, mai dură și mai plină de grotesc.

Evenimentele s-au petrecut la partida dintre Voința Periș și CS Corbeanca, partidă ce a contat pentru etapa a 10-a din Liga județeană. Prima parte a partidei a fost una disputată, lipsită de incidente, proteste sau alte lucruri ce preced un astfel de comportament.

Numai că în minutul 72 totul a luat o turnură extrem de urâtă. Radu Ștefan primește o centrare, pătrunde spre poartă gazdelor și înscrie fără probleme pentru 2-1 în favoarea corbestenilor. Asistentul de pe acea parte, cu steagul jos, sprintează către centrul terenului în timp ce colegul de la centru validează golul. Din acest moment grotescul își face simțită prezența pe terenul din Periș.

Trei jucători ai formației gazdă aleargă către asistent să-i ceară socoteală pentru o presupusă poziție de offside. Doi dintre aceștia se opresc la limită grotescului continuând să înjure ca la ușa cortului, în timp ce unul dintre viteji, Ion Dumitru pe numele său, în dorința de a-și demonstra bărbăția, lovește asistentul, aruncându-l cât colo. Fapta este reprobabilă pe un stadion de fotbal într-o competiție sportivă și este incalificabilă dacă spunem că asistentul care a încasat loviturile a fost o reprezentantă a sexului frumos, domnișoara Roxana Ivanov.

Nu ne erijăm în apărătorii arbitrilor, însă să vii să ceri socoteală cu pumnul în cadrul unei competiții sportive, lovind astfel o domnișoară care este de 3 ori mai mică decât agresorul este un gest josnic, demn de primitivism și animalism de pădure. Nu spunem nici că Roxana Ivanov a greșit sau a luat decizia corectă; însă putem să spunem că domnișoara asistent cochetează cu fotbalul mare de câțiva ani încoace, având deja 17 meciuri la linie în al treilea eșalon!

Interesant de remarcat că la meciurile din Liga a IV-a Ilfov, elementul siguranță este asigurat de către oameni din staff-ul echipei gazdă (!!), care sub oblăduirea unui maieu reflectorizant, înjură și instigă la violentă în pofida faptului că aceștia ar trebui să reprezinte garantul liniștii pe arenele de fotbal.

Cât despre sancțiunile ce vor urma, se așteaptă cu interes următoarea ședință a Comisiei de Disciplină a AJF Ilfov

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 06 Nov. 2012, 17:32 Ligi județene
Pe aceeași temă