Viitorul Însurăței a realizat scorul etapei, dar a rămas tot pe locul secund!

Marius ANGHEL 12 Nov. 2012, 15:11 Ligi județene
Viitorul Însurăței a realizat scorul etapei,** dar a rămas tot pe locul secund!

La sfârșitul săptămânii trecute, pe opt terenuri ale județului, au avut loc tot atâtea partide care au contat pentru etapa cu numărul XIII din cadrul ligii a patra brăilene la fotbal. A fost o etapă dominată de echipele vizitatoare, care au obținut patru victorii și un rezultat de egalitate, gazdele obținând numai trei succese, fiind marcate în total un număr de 22 de goluri (10 gazdele și 12 oaspeții).

Scorul acestei runde s-a înregistrat la Șuțești, acolo unde Viitorul Însurăței s-a impus cu un categoric 5-1 în fața gazdelor de la Voința locală, într-o partidă în care Viali Gheorghiță a marcat nu mai puțin de trei goluri! Dar și în aceste condiții, gruparea antrenată de Marian Stăvărache a rămas tot pe locul secund, și este greu de crezut că mai poate cineva să oprească pe Conpet Cireșu în drumul ei spre barajul de promovare în liga a treia.

Nu de alta, dar echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan a învins la limită în deplasarea de la Gloria Mivila Miresii, și conduce fără probleme campionatul ligii a IV-a brăilene. O altă victorie în deplasare, și tot la limită, a obținut și Pandurii Tudor Vladimirescu, care s-a impus pe terenul echipei Dunărea Gropeni, tot la un gol diferență impunându-se și FC Tufești în deplasarea făcută pe terenul echipei CS Făurei. Tot la limită, dar pe teren propriu, a câștigat și Voința Vișani în fața Avântului din Mircea Vodă, în timp ce Victoria Traian a învins la două goluri diferență, acasă, pe Viitorul Ianca.

A trebuit să se joace 13 partide din actualul campionat al ligii a IV-a brăilene la fotbal pentru ca Voința Găiseanca să obțină prima victorie din actualul sezon, realizată în derby-ul codașelor cu Viitorul Galbenu, iar singurul joc încheiat la egalitate a fost acela de de la Cazasu, dintre Victoria din localitate și Sportul Chiscani. După disputarea acestei runde, pe primul loc al clasamentului ligii a IV-a brăilene la fotbal, se află și în continuare Conpet Cireșu cu 37 de puncte, pe locul secund este Viitorul Însurăței cu 32 de puncte (golaveraj +39), pe locul al treilea este Pandurii Tudor Vladimirescu cu 32 de puncte (golaveraj +35), acestea fiind urmate de FC Tufești cu 30 de puncte, și Victoria Traian cu 25 de puncte. Ultimile două poziții ale clasamentului revin echipelor Voința Găiseanca cu 4 puncte, și Viitorului din Galbenu cu 3 puncte, care au făcut scimb de locuri după această etapă!

Dar iată rezultatele și marcatorii acestei etape cu numărul 13 din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, așa cum ne-au fost ele oferite de Mihai Ianoș, secretarul general al AJF Brăila:

Voința Vișani – Avântul Mircea Vodă 1-0 (0-0)
Dobrică (57)
CS Făurei – FC Tufești 1-2 (1-0)
D.Călătoaie/ Banciu (64), Cazan (69)
Gloria Movila Miresii – Conpet Cireșu 0-1 (0-0)
Pavel (40)
Voința Șuțești – Viitorul Însurăței 1-5 (0-2)
Neacșu (52)/ V. Gheorghiță (22, 64, 71), Iacob (36), Samuilă (81)
Victoria Traian – Viitorul Ianca 2-0 (2-0)
Iorga (19, 24)
Dunărea Gropeni – Pandurii Tudor Vladimirescu 0-1 (0-0)
Marcu (56)
Victoria Cazasu – Sportul Chiscani 2-2 (1-2)
Tudorel (23), Pavelescu (68)/ Băndărică (8), Ciocianu (16)
Voința Găiseanca – Viitorul Galbenu 3-1 (2-1)
M. Văsii (16, Năstase (26), Bordei (81)/ Tutulan (5)

Etapa viitoare, a XIV-a, programează sâmbătătă 17 noiembrie, următoarele partide:

Voința Vișani – Victoria Cazasu
Avântul Mircea Vodă – CS Făurei
FC Tufești – Gloria Movila Miresii
Conpet Cireșu – Victoria Traian
Viitorul Ianca – Voința Șuțești
Viitorul Însurăței – Voința Găiseanca
Viitorul Galbenu – Dunărea Gropeni
Pandurii Tudor Vlasdimirescu – Sportul Chiscani

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 12 Nov. 2012, 15:11 Ligi județene
Pe aceeași temă