Victoria Traian pierde primele două puncte în acest campionat, însă Viitorul Însurăței n-a profitat

Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 11:03 Ligi județene
Victoria Traian pierde primele două puncte în acest campionat,** însă Viitorul Însurăței n-a profitat

Etapa a 17-a a Ligii a IV-a Brăila a programat șase partide, trei dintre ele au fost câștigate de gazde, două s-au încheiat la egalitate, iar la Găiseanca s-a impus Sportul Chiscani cu 1-0. În acest joc însă se putea produce surpriza etapei și poate chiar a campionatului.

Cum era și normal, Sportul Chiscani pornea cu prima șansă la victorie pe terenul „lanternaei roșii”, Voința Găiseanca. Oaspeții au făcut însă o partidă slabă în fața unei formații preocupate doar să trimită mingea în afara terenului, pentru a fracționa jocul. Sportul Chiscani a reușit să deschidă scorul abia în minutul 76 prin Ionuț Bogdan și putea să se desprindă imediat la 2-0, dar Huțu ratat penalty-ul acordat oaspeților. Cu un jucător mai puțin, deoarece Romică Barbu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, Voința Găiseanca a jucat foarte bine în ultimele 10 minute și a trecut în două rânduri pe lângă egalare.

Derby-ul dintre Victoria Traian și Pandurii Tudor Vladimirescu s-a încheiat nedecis, 2-2, astfel că liderul pierde primele două puncte din acest campionat. Viitorul Însurăței nu a profitat însă de pasul greșit al liderului. În partida cu Viitorul Ianca, formația din Însurăței nu numai că nu a găsit calea spre gol, ci chiar a fost la un pas de a suferi o înfrângere în propriul fief.

Stars Brăila a realizat scorul etapei, 5-0, în disputa cu Voința Vișani de pe stadionul Progresul și rămâne singura formație care în 2015 a acumulat maximum de puncte. CS Făurei și Victoria Old Boys Însurăței sunt celelalte două formații care în această rundă au reușit să-și valorifice avantajul terenului propriu.

Cu 46 de puncte acumulate, Victoria Traian rămâne în fotoliul de lider a Ligii a IV-a, Viitorul Însurăței cu 38 de puncte, ocupă locul al doilea, iar Stars Brăila, cu 37 de puncte, poziția a treia în clasament.

Rezultatele și marcatorii etapei a 17-a:

Viitorul Însurăței – Viitorul Ianca 0-0
Voința Găiseanca – Sportul Chiscani 0-1 (0-0)

I. Bogdan (min. 76)
Victoria Traian – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-2 (1-1)
P. Olmazu (min. 43, 56) / M. Mititelu (min. 21, 59)
Stars Brăila – Voința Vișani 5-0 (2-0)
M. Gheorghe (min. 1), Avram (min. 32), Bolozan (min. 59), M. Coman (min. 77, 90)
CS Făurei – Gloria Movila Miresii 2-1 (1-0)
Ciurea (min. 15), Bulancea (min. 56) / Ciupercă (min. 87)
Victoria Old Boys Însurăței – Victoria Cazasu 1-0 (1-0)
Decu (min. 35)

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 11:03 Ligi județene
Pe aceeași temă