Veste proastă pentru Academia Rapid! Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea de acordare a personalității juridice

Marius ANGHEL 28 Feb. 2018, 21:57 Ligi județene
Veste proastă pentru Academia Rapid!** Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea de acordare a personalității juridice

Judecătoria Sectorului 1 a decis, în ședința de miercuri, să respingă cererea de acordare a personalității juridice înaintată de clubul Academia Rapid 2017. Decizia nu este, însă, definitivă, astfel că giuleștenii au cinci zile la dispoziție pentru a face apel.

„Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sector 1 București Pronunțată în ședința publică azi, 28.02.2018”, notează site-ul portarl.just.ro.

Pe 14 februarie, Judecătoria Sectorului 1 a amânat cauza „pentru a depune mandatul acordat dlui Horia Manoliu pentru formularea cererii de intervenție”.

„Cererea este semnată de Horia Manoliu, dar acesta nu are calitatea de președinte al consiliului director, și nici nu a depus dovada că are mandat special în acest sens, astfel încât a cerut termen pentru acest lucru.

Astfel, pe data de 28 februarie 2018, se va judeca cel mai probabil acordarea personalității juridice, iar data limită de depunere a CIS-ului către AMFB este 6 iunie 2018″, a notat, la acea vreme, site-ul academiarapid.ro.

Academia Rapid încearcă de mai bine de jumătate de an să obțină personalitate juridică. Dacă nu va primi personalitatea juridică, echipa giuleșteană nu va putea obține nici Certificatul de Indentitate Sportivă, de care are nevoie pentru a promova în Liga 3, în cazul în care o depășește pe Steaua și câștigă Liga a 4-a București.

Articol scris de Denis ȘCHIOPU (Mediafax)

Marius ANGHEL 28 Feb. 2018, 21:57 Ligi județene
Pe aceeași temă