Probleme pentru Rapid! Claudiu Florică cere insolvența clubului giuleștean, în contul unei mari datorii | EXCLUSIV

Probleme pentru Rapid! Claudiu Florică cere insolvența clubului giuleștean, în contul unei mari datorii | EXCLUSIV

Claudiu Florică, omul de afaceri care a contribuit la crearea Centrului de Copii și Juniori al clubului Rapid, cere insolvența grupării giuleștene.

În vara anului 2018, Rapid a preluat Școala de Fotbal Regal Sport de la Claudiu Florică, pentru a înființa Centrul de Performanță Academia Rapid.

În contul acelei mutări, Claudiu Florică acuză că are de încasat o datorie în valoare de 350 de mii de euro de la conducerea Rapidului și cere intrarea în insolvență a clubului care activează în Liga 2.

Claudiu Florică cere insolvența clubului Rapid

La vremea respectivă, Rapid a preluat de la Regal Sport grupele de juniori formate din copii născuţi în anii 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 şi 2002, clubul giuleștean fiind obligat să aibă academie pentru a putea promova într-un eșalon superior.

După mai bine de un an și jumătate de la promovarea Rapidului în Liga 2, clubul ar putea intra în insolvență, dacă nu achită datoria în valoare de 350 de mii de euro pe care o are către Claudiu Florică.

Concurerea Rapidului s-a simțit păcălită de Florică

Totuși, cei din conducerea Rapidului s-au simțit păcăliți în urma tranzației realizate în urmă cu doi ani și jumătate.

Aceștia au aflat, la un moment dat, că mai mulți jucători implicați în tranzație nu mai aparțin clubului, ci au fost transferați la o școală de fotbal nou înființată și împrumutați pentru o perioadă de șase luni la Rapid.

„Nu vreau să comentez prea mult subiectul pentru că nici când am aflat nu am făcut tevatură. Nu că ne simţim păcăliţi, chiar am fost, dar asta este. Cine este corect are de câştigat pe viitor”, spunea Victor Angelescu, la vremea respectivă.

Octavian Popescu, speranța de la FCSB, a trecut pe la Regal Sport și Rapid

Octavian Popescu, mijlocașul în vârstă de doar 17 ani al lui FCSB, s-a remarcat în ultima perioadă în Liga 1, dar mai puțin știut este faptul că el a trecut pe la Academia Regal Sport și a ajuns ulterior la Rapid.

Daniel Pancu a fost antrenorul care l-a debutat pe Octavian Popescu, într-un meci amical cu FC Voluntari, scor 1-1.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-manole-al-doilea-jucator-la-care-renunta-rapid-in-aceasta-iarna-fundasul-ramane-in-sufletul-suporterilor-cu-golul-care-a-decis-un-derby-cu-petrolul-19162739

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-reziliat-contractul-cu-alexandru-pop-atacantul-a-fost-pus-pe-liber-la-sase-luni-de-la-transfer-19162692

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/foto-imagini-noi-de-pe-santierul-stadionului-rapid-cni-anunta-stadiul-lucrarilor-arenei-din-giulesti-19162512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/arta-in-visiniu-rapid-stimuleaza-talentul-fanilor-ei-printr-o-campanie-cu-concursuri-inedite-giulestiul-a-fost-mereu-o-oaza-de-cultura-si-creativitate-19162404

Pe aceeași temă