UTA intră în febra barajului: Roli Nagy a inspectat Lugojul

Mihai Andries 13 Jun. 2014, 18:59 Ligi județene
UTA intră în febra barajului:** Roli Nagy a inspectat Lugojul

Gruparea alb-roșie a intrat în linie dreaptă pentru cel mai important meci al anului. Lugoj e prima bornă „națională” pe lângă care trece noul drum al Bătrânei Doamne, orașul din județul Timiș găzduind meciul de baraj cu Retezatul Hațeg sâmbăta viitoare.

Tabăra arădeană nu lasă nimic la voia întâmplării, așa că astăzi Roland Nagy și team-managerul Radu Anca s-au deplasat la Lugoj să vadă exact cadrul în care se va juca meciul promovării. „Am văzut baza sportivă, terenul e mare, meciul se poate desfășura în condiții bune. La ora meciului, gazonul va fi tuns și tăvălugit, rămâne să fie și cu noroc!”, a spus antrenorul utist.

UTA ia în calcul să plece cu câteva zile înaintea meciului, urmând să facă și antrenamente pe arena „Vulturilor”, cum se numea odinioară echipa Lugojului.

Sâmbătă, ultimele reglaje

Cum mai toate echipele arădene sunt deja în vacanță, Roland Nagy și colaboratorii săi au programat sâmbătă dimineață un ultim meci în compania juniorilor proprii. De la 10,00, pe arena Motorul, UTA face ultimele reglaje contra băieților lui Cristi Păcurar și Francisc Tisza. „Din păcate, avem și probleme de lot. Gheorghiță a suferit o ruptură fibrilară, e sub tratament, să vedem cum se prezintă la începutul săptămânii. Hlistei a avut și el probleme, dar de luni cred că va intra în program plin”, a mărturisit Roland Nagy.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 13 Jun. 2014, 18:59 Ligi județene
Pe aceeași temă