Transfer între „echipele fără patroni”. ASU Poli a luat un jucător de la FC Argeș 1953

Transfer între

Fotbalul mic a trecut într-o nouă etapă. După ce în urmă cu 12 zile proiectele lansate de suporterii din țară s-au întâlnit într-un turneu special, s-a realizat și primul transfer între „echipele fără patroni”. ASU Politehnica și-a completat lotul cu un mijlocaș-marcator de la FC Argeș 1953, Cosmin Dragoș Ion.

Cosmin Ion (21 ani) a dat violetul de Pitești pe cel de Timișoara după ce în tur a marcat de 11 ori pentru argeșeni. Mijlocaș central, acesta a mai avut experiențe în vestul țării la Liberty și ACU Arad, în rest a jucat în zona sa de baștină. A crescut la LPS Pitești și a mai jucat la Girom Albota și Atletic Bradu. Acesta a sosit în Banat și cu ocazia turneului „Pentru Sergiu”, când a îmbrăcat tricoul echipei la care a fost coleg cu atacantul alb-violet, Liberty Salonta.

Cel care a fost și căpitan la trupa din argeșeană a explicat sosirea sa pe Bega, de la un proiect asemănător, într-un interviu acorda site-ului oficial al lui ASU Poli. „Vă dați seama că nu mi-a fost ușor … Am pus mult suflet în acest proiect iar toată lumea s-a comportat foarte frumos cu mine și țin să le mulțumesc pe această cale tuturor. Este o perioadă care cu siguranță că va rămâne în inima mea! (…) Practic nu este o schimbare foarte mare pentru mine, aceste două proiecte sunt aproape identice. Suporterii sunt principalul suport în ambele cazuri, iar tot ceea ce se face pentru aceste două cluburi se face numai din pasiune”, a declarat Cosmin Ion pentru sspolitehnica.ro.

Echipa de care s-a despărțit, FC Argeș 1953, se află pe locul 2 în Liga a IV-a în pauza competițională. „Eu sper să mă acomodez cât mai repede, sper să intru cât mai repede în ritmul echipei, să mă integrez în programul domnului antrenor Brîndescu și să rasplătesc cât mai repede încrederea acordată. Nu pot face o comparație între cele două cluburi alb-violete, sunt doar mândru că am șansa de a evolua pentru două cluburi mari ale României, două echipe de tradiție ce vor fi iubite indiferent de condițiile în care vor evolua!”, a adăugat noul mijlocaș al lui ASU.

Acesta se află acum în cantonament la Moneasa cu alb-violeții bănățeni.

Doar 19 jucători în lotul lui ASU Poli pentru Moneasa. Ce modificări a mai suferit echipa alb-violetă

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)
Foto: sspolitehnica.ro
Pe aceeași temă