„Tot clubul nostru valorează pe sfert cât Budescu de la Astra”. Unirea Brânceni a avut ghinion la tragerea la sorți a Cupei. Voia să pice cu Steaua

Marius ANGHEL 11 Sep. 2015, 16:49 Ligi județene

Vicepreședintele clubului Unirea Brânceni, Valentin George Comănescu, a declarat, vineri, că gruparea pe care o conduce valorează cât un sfert din Constantin Budescu, jucătorul formației Astra Giurgiu, adversara din 16-imile Cupei României.

Mijlocașul ofensiv al formației Astra, Constantin Budescu, este evaluat de site-ul www.transfermarkt.de la 2,5 milioane de euro.

„Am căzut cu Astra și nu ne-am fi dorit pentru că este cea mai bună echipă din Liga I. Ne-am fi dorit să picăm cu Steaua. O surpriză e mai greu să se întâmple de data asta. Noi ne-am dori să facem surpriză și să câștigăm. Vrem să facem un joc bun și să ținem piept Astrei. Sper să nu ne facem de râs. Pentru că tot clubul nostru valorează cred că pe sfert cât Budescu. Nu știm dacă vom da prime… Dar vă dați seama ce prime putem da la Liga a IV-a… nu se compară cu cele de la Liga I”, a spus oficialul clubului din Liga a IV-a la finalul tragerii la sorți a 16-imilor Cupei României care a avut loc, vineri, la Casa Fotbalului.

Valentin Comănescu a afirmat că mulți locuitori ai comunei Brânceni sunt angajați la firmele lui Ioan Niculae, finanțatorul grupării Astra Giurgiu. Printre aceștia nu se află însă niciun jucător al formației Unirea Brânceni. „Într-adevăr, la noi în comună sunt mulți locuitori care lucrează la firmele domnului Ioan Niculae. Dar nu e niciun jucător de la noi angajat al domnului Niculae. Într-un fel e bine cu Astra pentru că suntem aproape, în caz că nu putem juca acasă, mergem și jucăm la Giurgiu. Antrenorul nostru chiar este din Giurgiu, a jucat fotbal la Dinamo București, Nelu Bucă. El chiar își dorea să jucăm cu Astra”, a adăugat Comănescu.

Directorul sportiv al clubului Astra Giurgiu, Costel Lazăr, a afirmat, vineri, că tragerea la sorți a fost una norocoasă pentru formația condusă de Marius Șumudică. „Și din punct de vedere al distanței, și al adversarului, cred că e o tragere norocoasă pentru Astra. Noi sperăm să ajungem în finala Cupei. Cei de la Brânceni sunt fericiți că au picat cu Astra pentru că oamenii din comună sunt angajați ai domnului Niculae”, a spus Lazăr.

Echipa din Liga a IV-a, Unirea Brânceni, va întâlni în 16-imile Cupei României formația Astra Giurgiu, conform tragerii la sorți care a avut loc, vineri, la Casa Fotbalului.

VEZI programul complet al 16-imilor Cupei României

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 11 Sep. 2015, 16:49 Ligi județene
Pe aceeași temă