Suporterii lui ASU Poli promovează „agresiv” duelul cu Ripensia. Timișoara, umplută de bannere

Susținătorii alb-violeților au intrat în focul pregătirilor pentru derby-ul local cu Ripensia. Ultrașii au demarat ieri seară o amplă acțiune prin Orașul de pe Bega și nu numai. Timișoara a fost umplută cu bannere care îi îndeamnă pe fanii lui ASU Poli să fie prezenți sâmbătă în Peluza Sud a stadionului „Dan Păltinișanu”.

În această dimineață mulți timișoreni au văzut în drum spre lucru mesajul „Poli – Ripensia, 7 martie – 16:00 Toți în Peluza Sud!”. Acesta a apărut scris pe bannere plasate peste tot în oraș. De la Pădurea Verde până în Calea Șagului și de la Gara Mare în Calea Aradului, pe pasaja și alte locuri vizibile din Capitala Banatului. E modalitatea prin care susținătorii Politehnicii din D îndeamnă la o prezență masivă în Peluza sud, locație în care galeria alb-violetă revine după mai bine de doi ani și jumătate de „exil”.

Mai mult, ocazia va fi una specială, un duel local cu celălalt proiect început de jos: FC Ripensia. Au apărut de asemenea și afișe Poli-Ripensia, deși roș-galbenii sunt gazde. De altfel druckerii mizează și pe faptul că adversarii vor fi cei care se vor simți în deplasare. Nu numai timișorenii sunt vizați ca public țintă pentru marele meci, un afiș a apărut și la celebra „Ciupercă” din centrul Jimboliei, la meci fiind așteptate și „brigăzi” din județ.

Biletele la meci, 10 lei bucata, se pun în vânzare din această după masă la sediul Ripensiei, Hotel Casa de la Rosa, urmând ca în ziua meciului să mai fie deschise case de bilete la „Dan Păltinișanu”.

Simpatizanții lui ASU Politehnica nu sunt la prima acțiune de acest gen. Anul trecut a fost promovat în manieră asemănătoare duelul cu Ghiroda, tot în Liga a IV-a.

FC Ripensia și-a lansat imnul oficial! Cum sună versurile care ar trebui să-i mobilizeze pe elevii lui Radu Suciu

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Facebook / ASU Politehnica

Pe aceeași temă